2777
2789
عنوان

تبریزیا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 27 پست
اتفاقا بیمه نیروهای مسلح هستم، لطف میکنی شمارشو بده🙏💗

اره گلم بزار برات الان میزارم من که خیلی دوسشون دارم مثل خواهر هستن وقتی میرفتم عمل من ترس داشتم مثل خواهر دستم رو گرفت و کلی دلداریم داد واقعا هم اونجا من دیدم کلا نوزادهایی که خانم دکتر عمل کردن بدون هیچ مشکلی مرخص شدن.

اونموقع  بیمارستان خیلی ارزان‌تر میشه براتون 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الغدیر خوبه یامحلاتی؟

من که برای خودم تحقیق کردم الغدیر چون من دو تا از خاله هام محلاتی هستن راضی نبودن خودت باز بری ببینی میبینی که چه فرقی داره.

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
من که برای خودم تحقیق کردم الغدیر چون من دو تا از خاله هام محلاتی هستن راضی نبودن خودت باز بری ببینی ...

محلاتی شلوغه ،الغدیر نرفتم تاحالا..

دکتر سپاسی درمانگاه الغدیر هم ویزیت میکنه؟ 

یاباید برم مطبش؟

محلاتی شلوغه ،الغدیر نرفتم تاحالا.. دکتر سپاسی درمانگاه الغدیر هم ویزیت میکنه؟  یاباید برم مط ...

نه گلم تو الغدیر هم ویزیت میکنه آره دکتر میگفت خیلی شلوغ اینا شده دیگه نرفتم الان نمیدونم میره یانه تو بسیاری از بیمارستان‌ها هست من خودم الغدیر رو انتخاب کردم کلا بیمارستان خوب و تمیزی هست و کارکنان مهربانی داره من بارداری اولم سر زایمان اذیت شدم چون دکتر درستی انتخاب نکردم بعد بارداری دوم هم رفتم سه ماه اول رو پیش خانم دکتر پژواک دیدم خیلی پولکی هست همش میفرستاد واسه متخصص دیگه و سونوگرافی اینا هم زود زود میفرستاد واسه همین نرفتم پیششون و دکتر سپاسی رو انتخاب کردم تو تاپیکهای هست اون موقع ها خانم دکتر خودش رایگان تو مطبش هر جلسه سونوگرافی میکنه و با حوصله خیلی زیاد توضیح میده فقط برای غربالگری مینویسه بیرون.

ممنون عزیز دلم💗 این شماره منشیشه؟  به تلگرام پیام بدم یا وات؟ واتساپم کارنمیکنه

تو پیام ساده بده نه شماره خانوم دکتر هست البته من با این شماره وقت میگرفتم. میتونه آنلاین هم ویزیت کنه تو اینستا مدارکت رو بفرستی و دارو اینا رو برات بفرسته.دکتر پژواک واسه جواب آزمایش هم پول ویزیت تقریبا سی درصد می‌گرفت ولی خانم دکتر نمیگیره باز خودت باهاش حرف بزن و تصمیم بگیر من تجربیات خودم رو گفتم چون خودم خیلی اذیت شد سر دکتر

نه گلم تو الغدیر هم ویزیت میکنه آره دکتر میگفت خیلی شلوغ اینا شده دیگه نرفتم الان نمیدونم میره یانه ...

چه خووب...

ممنون از توضیحاتت عزیزدلم ،خدا بچه هاتو برات نگرداره💗💗💗💗

خداکنه منم قبول کنه سزارین کنه

چه خووب... ممنون از توضیحاتت عزیزدلم ،خدا بچه هاتو برات نگرداره💗💗💗💗 خداکنه منم قبول کنه سزارین ...

مرسی گلم انشالله خیلی اخلاقش خوبه نگران نباش. فدات انشالله به سلامتی نی نی رو بغل کنی