2777
2789

ن اتفاقا منم تو فکرشم 

ولی فک میکنم الکی باشه نمیدونم چرا نمیتونم ب اینجور چیزا اعتماد کنم  

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
ن اتفاقا منم تو فکرشم  ولی فک میکنم الکی باشه نمیدونم چرا نمیتونم ب اینجور چیزا اعتماد کنم&nbs ...

من گفتم فوقش۱۲۰تومنم می‌ره میگن میدن ب خیریه شاید شانس آوردم باز از طرفی میگم از این شانسا ندارم 😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گفتم فوقش۱۲۰تومنم می‌ره میگن میدن ب خیریه شاید شانس آوردم باز از طرفی میگم از این شانسا ندارم 😂

اره واقعا از این شانسا نداریم ک ولی اگه تو دلته خب ثبت نام کن بلیط بخر به ما هم بعد بگو چیشد. 🤣🤣🤣

ولی خب اگ بدن ب خیریه آخه دروغ ک میگن آدم میسوزه ن قرعه ای انجام میشه ن چیز دیگه ای ۱۲۰ تومنم میزارن تو جیب خودشون کیفش میکنن میدونی چقد ۱۲۰ تومن جمع میکنن🤣🤣🤣

ولی خب اگ بدن ب خیریه آخه دروغ ک میگن آدم میسوزه ن قرعه ای انجام میشه ن چیز دیگه ای ۱۲۰ تومنم میزارن ...

دقیقا ۸۰ میلیون نفر دوتا بلیط بخرن میشه چند تیلیارد اونوقت میخان ۵ میلیارد بدن به یه نفر دقیقا به نفع خودشونه

زده قرعه کشی اش آنلاینه اما نه ساعت دقیق و هر لحظه نشون میدن نه چیزی....راحت می تونن چند بار فیلمبرداری کنند و اعدادی که می خواهند نشون بدن!!!

من تو چند تا سایت دیدم راجع بهمین کلک هایاین گونه لاتر....ها حسابی بحث کردند....دوست داشتید براتون بیشتر بنویسم

زده قرعه کشی اش آنلاینه اما نه ساعت دقیق و هر لحظه نشون میدن نه چیزی....راحت می تونن چند بار فیلمبرد ...

منم دودلم،اما زمان پخش مستقیم قرعه کشی شو هرسری اعلام میکنه ، اگه اشتباه نکنم 23 هرماه ساعت 9 شب،همچین چیزی،،،ازیونر آدم میگه خب اینا حسابی سود میکنن،اگر هم واقعا حتی چندتا هم جایزه 5 میلیاردی بدن بازم نسبت به سودشون چیز زیادی نیست!!