2777
2789
عنوان

باردارم دندان جلویی شکست

627 بازدید | 8 پست

دوستان هفته سی و شیش باردارم داشتم سیب می‌خوردم دندان جلو شکست از قبل عصب کشی شده از بیخ شکست نزدیک عیده بعد دو هفته دیگه تاریخ سزارین دارم با پست و روکش درست میشه یا ایمپلنت میخواد بعد اصلا تو این ماه میشه رفت دندون پزشک یا باید تا بعد زایمان صبر کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باپست و روکش درست میشه

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
ممنون عزیز 

عصب کشی نمیخواد دیگه قبل زایمانت برو درستش کن ،منم ی دندون جلوم عصب کشی بود چن روز پیش شکست گفتن قبلا عصب کشی کردی الان باید پست و روکش کنی هنوز نرفتم برا هیچکدوم

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
اگ خیلی شکسته باشه پست نمیخوره مجبوری بکشی جاشو ایمپلنت کنی ک میره برا بعد بارداری

دندونم از بیخ شکسته بود رفتم دندون پزشکی فعلا ترمیمش کرد مثل دندون قبلی درست کرد گفت مثل دکور می مونه گفتن بعد عید زایمان کردین بیاین پست و روکش برات بزارم