2777
2789
عنوان

زنیکه عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 3725 بازدید | 102 پست
مسئله اینجاست گفته برید یک ساعت دیگه بیاین ولی بازم درو باز نکرده جواب تلفنم نداده مسخره کرده اینا ...

آی قربون دهنت منم همینو دارم میگم. اگه میگفت نه راه نمیدم انقدر حرص نمیخوردم. تا اینکه بعد یکساعت رفتیم درو وا نکرد و خونه هم بود! 

آی قربون دهنت منم همینو دارم میگم. اگه میگفت نه راه نمیدم انقدر حرص نمیخوردم. تا اینکه بعد یکساعت رف ...

اره دیگه مرض داشته

نمیخوای راه بدی خب بگو راه نمیدم

مردم مسخره ی تو که نیستن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی عزیزم اولا انشالله خونه ای بخری که باب میلت باشه وبه خوشی وسلامتی سالیان سال اونجا زندگی کنی ولی ...

ممنون عزیزم .. والا ما هم موندیم چون ندیده نمیتونیم بخریمش. والا یه اپارتمان ۵۰ متریه ک پولشم به هزاربدبختی جور کردیم. میترسیم چندروز دیگه نتونیم همینم بخریم با این اوضاع!

ممنون عزیزم .. والا ما هم موندیم چون ندیده نمیتونیم بخریمش. والا یه اپارتمان ۵۰ متریه ک پولشم به هزا ...

عزیزم انشالله بهترینشو میخرید با صابخونه حرف بزنید که باهاشون هماهنگ کنه ولی یه چیزی رو خواهرانه بهت بگم به خانومه چیزی نگی که دلش بشکنه آدم که از دل کسی خبر نداره بگید هر موقع آمادگیشو داشتید بهمون خبر بدید مثلا تا فردا یاتا دوروز دیگه بالاخره اونم آدمه درک میکنه🌹

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔
مسئله اینجاست گفته برید یک ساعت دیگه بیاین ولی بازم درو باز نکرده جواب تلفنم نداده مسخره کرده اینا ...

آی قربون دهنت منم همینو دارم میگم. اگه میگفت نه راه نمیدم انقدر حرص نمیخوردم. تا اینکه بعد یکساعت رفتیم درو وا نکرد و خونه هم بود! 

خب صاحب خونه اشتباه کرده خونه ای که مستاجر میشینه گذاشته فروش منم باشم اجازه نمیدم اصلا هروقت خالی شد مشتری بیاره شاید خیلیاتون ناراحت بشید ولی مستاجر حق داره کسی رو راه نده خونه زندگیش نه شما و نه مستاجر نقص نیستید مقصر املاکی وصاحب خونست

اون کار زشتی کرده 

ولی خداییش کارش توجیه داره شاید میترسیده به هرحال شمارو نمیشناخته که ولی درکل کارش خوب نبود

شمام ارامشتو حفظ کن یه لیوان اب بخور و سعی کن کلمه زنیکه رو از دایره لغاتت حذف کنی

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
اره مستاجره اره موعد داره تا تابستون. ما فقط خاستیم یه لحظه ببینیم اگه خوبهخ معاملش کنیم. ندیده که نم ...

خب تا تابستون موعد

داره 

لابد بنکاه اونقد مشتری فرستاده بدبخت مستاحره  خسته شده

بعضی بنگاها خیلی بی شعورن دم به دیقه و هر ساعت میفرستن

مستاجرم

خیلی از موعد جابجایی بدم میاد

باید ی غریبه رو راه بدی خونتو ببینه

ولی راه میدم 

شاید برای بعضیا خیلی سخته

بعدشم ساعت خوبی  باید داشته باشه سر ناهار و شام و ظهر بدموقع هست

اصلا مستاجر حق داره کسیو خونه راه نده 

صاحب خونه غلط کرد خونه رو وقتی کرایه داده میذاره فروش 

الان خونه مال یکی دیگست باید موعد خلاص بشه 

شما هم لطفا ادب رو رعایت کنید 

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲

حالا من کار به اون خانم و شما ندارم میخام قضیه خودمو تعریف کنم

ما مستاجر که بودیم صاحبخونه خونه رو گذاشته بود فروش دم به دقیقه میومدن خونه رو میدیدن ما دیگه استراحت نداشتیم چون چند ماه مونده بود به موعد خونه خیلی اعصابمون خراب شده بود به بنگاه دار گفتیم دیگه درو باز نمیکنیم چخبره همش باید در باز کنیم مردم بیان خونه رو ببینن که صاحبخونه گفت یکماه کرایه رو یادم نیست گفت نمیگیرم یا گفت نصف میگیرم که ما چون دستمون مثل همیشه تنگ بود قبول کردیم...

شماهم از دست اون خانم عصبانی نشین شاید بنده خدا حق داره خودتو بزار جای مستاجر همش باید چادر به سر اماده باشه که در بزنن بیان دیدن خونه

وا چ ربطی داره دوس نداشته باز کنع شرایطشو نداشتع شاید چرا فوش میدی😐

آره واقعا.. اصلا شاید شوهرش گفته من نیستم در باز نکن..به هر حال معذورات داشته شاید از حموم اومده بود

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔