2777
2789
عنوان

زنیکه عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 3725 بازدید | 102 پست

چرافحش میدی عزیزم .این روزااعتمادکردن خیلی سخت شده ...جدای ازاعتمادهم کلایسریا ترسوهستن ..اصلاشاید همسرشون اجازه ندادن ..چرا بیخود برای خودتون گناه میخرید .

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره یه سری ارزش ندارن حتی نگاشونم کنی افرین همون سرمو میندازم پایین

برای همین فانوس گرفتی دستت افتادی دنبال من؟؟

من اصلا نمیدونم تو برگ کدوم درختی

ولی تو میگه قبلا دیدمت فلان بیسار

برو خدا روزیتو جای دیگه بده

بسلامت

دوزاری😆

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
خدارو خوش نمیاد اینجوری راجبه یه آدم حرف میزنی  چقدر بد لحن و وحشت ناک نوشتی  به هر حال ...

شما مث اینکه متوجه نشدی چی نوشتم؟ واقعا چقدر عجیب هستید بعضیاتون. اون که سرکارمون گزاشت و گفت یک ساعت دیگه بیاید بعد درو وا نکرد شد ادم خوب من شدم ادم بد؟ هه بروبابا

ماشالله چه باادب شایدشرایطشو نداشته حقم داره موعدش مونده صاب خونه الان نباید برافروش میزاشت

خب میگفت نه راه نمیدم اصلا. براچی گفت یکساعت دیگه بیاید؟ من با بچه کوچیک دوباره یکساعت بعد رفتیم بازنکرد درو. والا ی کم انصاف داشته باشید چرا ی سریاتون اینجوری هستید 

خب میگفت نه راه نمیدم اصلا. براچی گفت یکساعت دیگه بیاید؟ من با بچه کوچیک دوباره یکساعت بعد رفتیم باز ...

چون خودشون از اون مستاجرا هستن

جالبه مستاجر اینقدر اذیت میکنه

بعد توقع دارن صاحبخونه انصاف داشته باشه در مقابلشون

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
خب میگفت نه راه نمیدم اصلا. براچی گفت یکساعت دیگه بیاید؟ من با بچه کوچیک دوباره یکساعت بعد رفتیم باز ...

خب به صاحب خونه تماس بگیرید علتش چیه که مستاجر در رو باز نمیکنه ..

چرافحش میدی عزیزم .این روزااعتمادکردن خیلی سخت شده ...جدای ازاعتمادهم کلایسریا ترسوهستن ..اصلاشاید ه ...

عزیزم چرا متوجه حرف من و دلیل عصبانیم نمیشی؟؟؟ میگم چرا سرکارمون گزاشت و گفت یکساعت دیگه بیاید. بعد یکساعت من با بچه کوچیک باز رفتیم درو باز نکرد. خب میگفت راه نمیدم اصلا! نه اینکه سرکارمون بزاره من مطمئنم توخونه بود درو باز نکرد مردم ازار بی شعور. هزارتام بهش فحش میدم چون حقشه دروغگوی پست

بی خود میکنه باز نمیکنه مگه صاحب خونه ست 

وا داره اونجا زندگی میکنه دیگه ینی چی شاید بچش اون وسط مریضه شاید خونش خیلی ریخت و پاشه شاید لباسش مناسب نبوده از حموم اومده بوده چ حرفایی میزنید اخه

اسی عزیزم اولا انشالله خونه ای بخری که باب میلت باشه وبه خوشی وسلامتی سالیان سال اونجا زندگی کنی ولی عزیزم وقتی خونه ای اجاره داده میشه تا موعد اجاره تموم بشه مستاجر حق داره تو اون خونه راحت باشه شما فکر کن هر چند وقت یبار صابخونه واسه اون خونه مشتری بفرسته واقعا آرامشی واسه کسی که اونجا زندگی میکنه نمیمونه شاید الان شما همین خونه رو دیدین ونپسندیدی ،یه مشتری دیگه بره واقعا انصاف نیست البته شما هم حق داری خونه ای رو که میخای بخری ببینی 

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔
وا داره اونجا زندگی میکنه دیگه ینی چی شاید بچش اون وسط مریضه شاید خونش خیلی ریخت و پاشه شاید لباسش م ...

مسئله اینجاست گفته برید یک ساعت دیگه بیاین

ولی بازم درو باز نکرده جواب تلفنم نداده

مسخره کرده اینارو

عزیزم چرا متوجه حرف من و دلیل عصبانیم نمیشی؟؟؟ میگم چرا سرکارمون گزاشت و گفت یکساعت دیگه بیاید. بعد ...

درست میگین ..شمام حق دارین ..ولی شایدیه خیریتی توش بوده ..انشاءلله هرچی صلاحتونه اتفاق بیوفته

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..