2777
2789
عنوان

غم خیانت

183 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من حدود پنج ماهه از نامزدم جدا شدن یعنی خیانت کرد به من و با یه دختری که از من چندین سال کوچیکتره بهم خیانت کرد ما آماده عقد بودیم ولی در آخزین لحظه همه چی رو با وجود این دختر بهم زد من همه زندگی مو دختری مو بهش دادم خیلی راحت به من گفت که منو نمیخواد من هم کاریش ندارم

ولی دلم بدجور میسوزه دلم هر روز آشوبه اصلا نمیتونم خودمو تسکین بدم مثل یک مرده متحرک دارم زندگی میکنم روزهارو به شب میرسونم تا تموم بشه.. همه ش اینستاگرام شونو چک میکنم تا ببینم به هم چه پست هایی میذارن دارم خودمو داغون میکنم اصلا نمیتونم باور کنم 

لطفا دعام کنید که بتونم فراموشش کنم پنج ماهه نتونستم فراموش کنم هر شب تو خوابم میبینمشون😢😢

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

چرا عقد نکرده رابطه داشتی باهاش😐

به مشکلاتی داشت که مجبور بودیم منتظر بشیم و فقط نشون کردیم انقدر بهم ادعای عاشقی میکرد که من بهش قسم میخوردم به وفاداریش

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مشکلاتی داشت که مجبور بودیم منتظر بشیم و فقط نشون کردیم انقدر بهم ادعای عاشقی میکرد که من بهش قسم ...

خب همین بهتر که فهمیدی جدا شدی آدم خیانتکار تا ابد خیانت میکنه

فردا مجبور بودی با یه بچه یا جدا بشی یا تحملش کنی

اصلا پیگیرش نشو.بگو لیاقت نداشت .همین

بخدا توکل کن 

سعی دیگه بهش فکر نکنی 

شرایط زندگیتو تا جایی که میتونی تغییر بده 

درس بخون ، مهارتی یاد بگیر ، باشگاه برو ........

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...