2777
2789

من ب هرچی ک فکر کنم عمیق‌بهش میرسم😅ولی خیلی اوقاتم بوده ک گفتم ن امکان ندارع و اینا بهش نرسیدم متاسفانه🥲

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!
من ب هرچی ک فکر کنم عمیق‌بهش میرسم😅ولی خیلی اوقاتم بوده ک گفتم ن امکان ندارع و اینا بهش نرسیدم متاس ...

عه چه بد بهش فقط فکر کردی یا نوشتی و کارای دیگه هم کردی ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بلهههههه ازدواج همسر شغل  خانواده خوب همسرم . وووو جذب  عالیه 

فرشتگان سابلیمینال هدف گذاری شمع تراپی  ممنونم از خدای خوبم واستادهای عزیزم که زاه زندگی کردنو بهم یاد دادن. فرشته میکاییل جبرییل ممنونم

من از قانون عدم مقاومت به چیزی که میخوام میرسم 

مثلا میخوام یک قرعه کشی برنده شم همش میگم خدایا من این ماه برنده میشم بعد نمیشم .

ولی اگه بهش فکر نکنم برنده میشم تا حالا بارها برام این اتفاق پیش اومده

مثلا این ماه یک قرعه کشی خونگی داشتیم شدیدا بهش نیاز داشتم .به خدا گفتم اگه برنده شم فلان چیزو نذر میکنم و لی نشدم دیگه چون بهش چسبیده بودم 

وااااقعا.... چه خوب چطوری جذب کردی شخص خاصی مد نظرت بود؟ و اینکه نوشتی؟

نه شخص خاصی نبود  فقط مشخصات و ویژگی های که میخواستم رو نوشتم تجسم و جملات تاکیدی ورها یازی کردم.

همون سنی که خواستم  عقد همون سنی که خوایتم عروسی 

ماشین پرادو میخواستم اما پراید شد اما ناراصی نبودم اتفاقا فشقم کردم که ماشین ذاریم.  فقط بچه اون سنی که خواستم نشد. 

مالی جذب ذاشتم  بد خوب جذب داشتم 

فرشتگان سابلیمینال هدف گذاری شمع تراپی  ممنونم از خدای خوبم واستادهای عزیزم که زاه زندگی کردنو بهم یاد دادن. فرشته میکاییل جبرییل ممنونم
عه چه بد بهش فقط فکر کردی یا نوشتی و کارای دیگه هم کردی ؟

فکر کردم و مطمین بودم بهش میرسم.بیشترش جذب ادم بوده😅

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!
خیلی خوبه که اینطوری گفتی بعد رها کردی دیگه بهش فکر نکردی؟

خب در کنار اینا کارهای دیگه ام کردم. 

من از دورهای اقای عباسمنش استفاده کردم کتاب خیلی حوندم  الانم اموزش میدم. 

وقتی نوشتی ودرخواست داری باید بع نشونه ها دقت کنی چون خدا نشونه میفرستع برات

خب در کنار اینا کارهای دیگه ام کردم.  من از دورهای اقای عباسمنش استفاده کردم کتاب خیلی حوندم & ...

مرسی عزیزم پس امشب مینویسم و منتظر نشونه هام.فقط اینکه دیگه بهش فکر نکنم؟ و اینکه چطور بنویسم مثبت بنویسم؟

مرسی عزیزم پس امشب مینویسم و منتظر نشونه هام.فقط اینکه دیگه بهش فکر نکنم؟ و اینکه چطور بنویسم مثبت ب ...

بله مثبت  

صد خواستتو بنویس به صورت عاذی مثلا موبایل نوکیا سه ذو مشکی با حافظه فلان.

مشخصات رو سادع وواضح بتویس و بعد تاریخ بزن و چندبار بخون ونجسم کن وسال دیگع چک کن ببین به چنتاش رسیدی من به 60خورده رسیدم 

بله مثبت   صد خواستتو بنویس به صورت عاذی مثلا موبایل نوکیا سه ذو مشکی با حافظه فلان. مشخصات ر ...

وااااقعا چخ عالی امشب همه خواسته هامو مینویسم مرسی عزیزم خدا خبرت بده

وااااقعا چخ عالی امشب همه خواسته هامو مینویسم مرسی عزیزم خدا خبرت بده

کانال تلگ 

Shamraha

اگه دوست داشتین اموزشتون میدم هزینش کمه چون دوست دارم همه تجربه کنن زندگی خووووب رو