2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه لینکشو بدین.خیلی دنبالش بودم

وارد کانال زیر بشید و از سیده خانوم ختم شخصی خودتون رو بگیرید با توجه به مشکلتون بهتون ختم میده تا بلطف خدا حاجت بگیرید😍👇
https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

ختم های فوق مجرب فعلا با بیش از 7800حاجت روایی

خواهش میکنم

هر ختمی مختص یک‌نفره یا میشه از راهکارایی ک‌ب بقیه هم دادن‌استفاده کنیم؟میدونین شما؟

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!
هر ختمی مختص یک‌نفره یا میشه از راهکارایی ک‌ب بقیه هم دادن‌استفاده کنیم؟میدونین شما؟

ببین عزیزم قبل از اینکه بهش پیام بدی تو کانالش نگاه کن ببین مشکلی هست که مثل مشکل شما باشه ختمو بخون اگر نبود بعد بهش پیام بده خواستیم که ختمه شخصی بگیری پیام بده بعد از سه چهار رو جواب میده

ببین عزیزم قبل از اینکه بهش پیام بدی تو کانالش نگاه کن ببین مشکلی هست که مثل مشکل شما باشه ختمو بخون ...

عزیزم چجوری بهشون پیام بدیم، دنبال لینک خصوصیشون گشتم نبود

خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....

شما خودت جواب گرفتی؟

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن