2777
2789
عنوان

مادر نامزدم ....

513 بازدید | 30 پست

از حساب بانکی خودش پول برداشته و به نامزدم پول قرض داده ک تا پنج ماه دیگه تاوان بده بعد الان هرماه ازش سود بانکی میخواد به ازای اون‌مبلغ بنظرتون کارش درسته؟آخه من خودمو میزارم جاش وقتی ببینم پسرم سربازه دستش خالیه براازدواج کمکش کنم نباید ازش سودم بگیرم 😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشه صلاح دونسته اینجوری تربیتش کنه🌷

خود را ضعیف و کم ندان 💕 تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکنبر روی بوم زندگی 👩🏻🎨هر چیز میخواهی بکش🌱 زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔ تصویر اگر زیبا نبود💔 نقاش خوبی نیستی 😔 از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻♂️ پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

شاید میخواد تربیتش کنه و مفتخور بارش نیاره

بیخیال تو غصه نخور خودشون دوتایی حل میکنن تو بده میشیا

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

حساب حساب کاکا برادر.اتفاقا کار درستی میکنه ک پسرش رو مای خودش وایسه و وابسته به کسی نباشه و متکی به خودش باشه منم خانوادم همینجوری بودن باهام اولش درک نمیکردم اما الان خیلیارو دیدم ک خانواده پشتیبانیشون میکنن تو چه وضعیتی هستن و موقعیت خودمو نگاه میکنم خداروشکر میکنم

نخیر ایشون ربا میخورن که جنگ با خداست

خخخخ حداقل مرجع میشی فتوا میدی یه کم تحقیقم بکن دربارش😂😂

ربا به پدر و مادر دادن حلاله حلاله از هزار نفر ک قبولشون داری برس

خود را ضعیف و کم ندان 💕 تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکنبر روی بوم زندگی 👩🏻🎨هر چیز میخواهی بکش🌱 زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔ تصویر اگر زیبا نبود💔 نقاش خوبی نیستی 😔 از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻♂️ پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔