2777
2789
عنوان

بدبخترین

150 بازدید | 8 پست

سلام دوستان خواستم یه درد و دل کوچیکی باهاتون بکنم بلکه یکم دلم آروم شه...

دیدی یهو تو زندگی یکی یه بدبختی میفته که همه انگشت به دهن میمونن؟! میگن چی شد اینجوری شد آخه؟! بدتر از همه خوده طرف میمونه که این بدبختی بزرگ از کجا اومد؟! چی شد اصلا؟! و بزرگترین سوال اینکه چرا چرا باید اینجوری میشد؟؟! اون طرف بدبخت شده منم، قبله این موضوع کم مشکل نداشتم ولی هییییچ کدوم مهم نبود برام یعنی از زندگی ناامیدم نمیکرد ولی این موضوع.....

هر چی نذر میکنم، نذری میدم، دعا میکنم، اصرار میکنم، خواب حرم میبینم و.. هییییچی به هیچییی انگار خدا اصلاااا قصد نداره منو بشنوه، تو زندگیم همیشه خدا هوامو داشته ولی دو ساله کلا ولم کرده.. یه جوری نیست که انگار از اول نبوده.. انگار به معصومینشم گفته حق ندارین خواسته های این بنده رو بشنوین! بخدا با دست خالی سفره حضرت ابوالفضل نذر کردم اونم قبول نکردن!!!!!!!! بخدا خیلیا رو میشناسم که تو گناه غرقن ولی خیلی حالشون بهتر از منه!!! آخه این چه عدالتیه؟!!! تو رو جون عزیزاتون اگه نذری، دعایی چیزی میشناسین که بی برو برگرد خدا قبول میکنه بهم بگین اونا رو هم امتحان کنم، بخدا دیگه دارم میمیرم😭😭😭 هی میبینم تو حرم جلو ضریح دارم گریه میکنم ولی هیییچ اتفاق خوبی نمیفته..😭😭😭

زندگی دوروزه یک روز برای تو و یک روز مخالف تو...از اون روزی که برای تو هست استفاده کن برای روزهای مخالف

روانشناس هستم ...اگر احساس میکنید باید با یکی صحبت کنید من هستم...فقط صحبت کنید و کار دیگه ای انجام ندید لطفا هیچ فکری نکنید فقط صحبت کنید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم جسارتا میگما من خودم گناهکارم

اول ترک محرمات کن

بعد انجام واجبات

صدقه روزانه هم واسه خودتون هم آقا امام عصر

و همم نماز اول وقت 

ی تکون اساسی مثبت میخوری

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
زندگی دوروزه یک روز برای تو و یک روز مخالف تو...از اون روزی که برای تو هست استفاده کن برای روزهای مخ ...

اگه خدا معجزه نکنه تا آخر عمرم مخالف منه ،جای من نیستین بدونین چی میگم😞

عزیزم جسارتا میگما من خودم گناهکارم اول ترک محرمات کن بعد انجام واجبات صدقه روزانه هم واسه خودتون ...

همه کارو کردم حتی کاشت ناخن داشتم رفتم ریمو کردم ولی وقتی من حرکت میکنم خدا برکتشو نشون نمیده دیگه به چی امیدوار باشم؟!

عزیزم من درخواست دوستی دادم اگه دلتون خواست قبول کنین بریم اونجا واسه درد و دل.چون من تاپیکاتونو خوندم متوجه نشدم مشکلتون چییه .فقط یکی دیدم راجب همسرتون که خانوادشو دوست داره و ...چیز خاصی متوجه نشدم .

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
عزیزم من درخواست دوستی دادم اگه دلتون خواست قبول کنین بریم اونجا واسه درد و دل.چون من تاپیکاتونو خون ...

قبول کردم عزیز، نه بابا اون برا چندسال پیشه که قبله این بدبختیم فکر میکردم خیلی مشکل بزرگیه!!!

اگه خدا معجزه نکنه تا آخر عمرم مخالف منه ،جای من نیستین بدونین چی میگم😞

مردا با دیدن عاشق میشن زنا با شنیدن..

روانشناس هستم ...اگر احساس میکنید باید با یکی صحبت کنید من هستم...فقط صحبت کنید و کار دیگه ای انجام ندید لطفا هیچ فکری نکنید فقط صحبت کنید...