سلام دوستان خواستم یه درد و دل کوچیکی باهاتون بکنم بلکه یکم دلم آروم شه...
دیدی یهو تو زندگی یکی یه بدبختی میفته که همه انگشت به دهن میمونن؟! میگن چی شد اینجوری شد آخه؟! بدتر از همه خوده طرف میمونه که این بدبختی بزرگ از کجا اومد؟! چی شد اصلا؟! و بزرگترین سوال اینکه چرا چرا باید اینجوری میشد؟؟! اون طرف بدبخت شده منم، قبله این موضوع کم مشکل نداشتم ولی هییییچ کدوم مهم نبود برام یعنی از زندگی ناامیدم نمیکرد ولی این موضوع.....
هر چی نذر میکنم، نذری میدم، دعا میکنم، اصرار میکنم، خواب حرم میبینم و.. هییییچی به هیچییی انگار خدا اصلاااا قصد نداره منو بشنوه، تو زندگیم همیشه خدا هوامو داشته ولی دو ساله کلا ولم کرده.. یه جوری نیست که انگار از اول نبوده.. انگار به معصومینشم گفته حق ندارین خواسته های این بنده رو بشنوین! بخدا با دست خالی سفره حضرت ابوالفضل نذر کردم اونم قبول نکردن!!!!!!!! بخدا خیلیا رو میشناسم که تو گناه غرقن ولی خیلی حالشون بهتر از منه!!! آخه این چه عدالتیه؟!!! تو رو جون عزیزاتون اگه نذری، دعایی چیزی میشناسین که بی برو برگرد خدا قبول میکنه بهم بگین اونا رو هم امتحان کنم، بخدا دیگه دارم میمیرم😭😭😭 هی میبینم تو حرم جلو ضریح دارم گریه میکنم ولی هیییچ اتفاق خوبی نمیفته..😭😭😭