سدینا مدیر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 705 عنوان عمل بینی | مشاهده متن کامل بحث + 1843 بازدید | 51 پست ببینید تغییر کردم یا ن۳ماهه عمل کردم 1401/12/08 | 16:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهاره_۱۳۹۶ عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 442 برو خونه مامانت من تا یک هفته تقریبا آب قلم یا با برنج نرم خیس خورده میخوردم حالت آبکی بیشتر نه امکانش نیست برم اونجا.. خودم باید پزیرایی کنم از خودم..سوپ آش بپزم بزارم تو یخچال... چه خوب گفتی اب قلم..قلم بگیرم بپزم فریز کنم
ماه_مشکی عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 1410 من ندیدم ک منم موخام عمل کنم انشالله بعد عید ب ما تنبلای مظلوم کاری نداشته باشین🥺انقد پاشو پاشو نکنید واسمون💔خوده خدا وقتی ک ماهارو آفرید با یه لحن خوجل موجل فرمودند:خودااااا والااااا تو نمخواد پاشی دراز بکش عزیزوووم😍تازه یه بالشته اضافیم گذاشت بغلمون🙃😁
ماه_مشکی عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 1410 ۱۵ گوشتی بودی یا استخونی ب ما تنبلای مظلوم کاری نداشته باشین🥺انقد پاشو پاشو نکنید واسمون💔خوده خدا وقتی ک ماهارو آفرید با یه لحن خوجل موجل فرمودند:خودااااا والااااا تو نمخواد پاشی دراز بکش عزیزوووم😍تازه یه بالشته اضافیم گذاشت بغلمون🙃😁
ماه_مشکی عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 1410 مبارکت باشه اسیخیلی خوب شده ب ما تنبلای مظلوم کاری نداشته باشین🥺انقد پاشو پاشو نکنید واسمون💔خوده خدا وقتی ک ماهارو آفرید با یه لحن خوجل موجل فرمودند:خودااااا والااااا تو نمخواد پاشی دراز بکش عزیزوووم😍تازه یه بالشته اضافیم گذاشت بغلمون🙃😁
سدینا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 705 مبارکت باشه اسی خیلی خوب شده وای ننه خداروشکراطرافیانم لالن🤣هیچی بهم نمیگن
ماه_مشکی عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 1410 وای ننه خداروشکر اطرافیانم لالن🤣هیچی بهم نمیگن بیخیالشونهمینکه خودت راضی کافیه ب ما تنبلای مظلوم کاری نداشته باشین🥺انقد پاشو پاشو نکنید واسمون💔خوده خدا وقتی ک ماهارو آفرید با یه لحن خوجل موجل فرمودند:خودااااا والااااا تو نمخواد پاشی دراز بکش عزیزوووم😍تازه یه بالشته اضافیم گذاشت بغلمون🙃😁
سدینا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 705 همه مدا بینی رو قبول میکنه میخاد تو نوبت بمونیم یا نه تقریبا نوبتاش۱ماه و ۲ماهه فقط حتما تاکید کن با اقای محمدرضا معماری عمل میخوای