2777
2789
عنوان

امان از این شوهر و مادرشوهر....

780 بازدید | 61 پست

بچه ها مادرشوهرم بازنشسته ست و حقوق بگیر ، گفتن که مبلمان خونه مون ، هدیه عروسیمونه و مادرشوهرم پولش رو داده ، درصورتیکه همسرم داده و مادرشوهرم داره ماه به ماه یه بخشی رو میده به شوهرم ، همسرمم این موضوع رو ازم پنهون کرده تازه فهمیدم، درصورتیکه خودمون بخاطر قسط کلی بدهی داریم و نهایت ۵ تومن میمونه برامون

درسته بخاطر اینکه مادرش بسختی نیفته منو به سختی میندازه؟ مادرشوهرم خیییلی طلا داره ، واقعا پولی نیست براش ولی خرد خرد به شوهرم میده درصورتیکه ما نیاز داریم

بنظرت چه کنم؟

والا خوب مادرشوهری داری ، داره قسط میده به شوهرت دیگه 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکار لطف کرده وظیفش نبوده 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

هیچ کاری نکن 

اگ یه موقع منت گذاشت گذاشت مادرشوهرت و اینو بازگو کرد بگو ک حقیقتو میدونی 

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

چه قدر طلبکاری والا ما یک هزاری بهمون ندادن آنقدر طلبکار نیستیم تو روی مبل میشینی مادرشوهرت پولش و بده 

بیچاره پیرزن گیر عجب عروس.....افتاده

نی نی یار حالا من هیچی خودت چه جور روت شد کاربری،۱۳ساله منو بترکونی 😐😐😐😐نه واقعا رو شد 

دستش درد نکنه ولی مادر شوهر من پوستمونو کند تا ولمون کرد قدر بدون

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

صبر. 

اصلا به روی خودت نیار. بگی بدتر میشه. باید خودش‌به این نتیجه برسه که به فکر زندگیش باشه.

شوهر من اوایل زندگی به خانواده اش کمک می‌کرد. الان حواسش جمع شده

هیچی وظیفه شوهرت بوده بخره مادرشوهر وظیفه ای نداره مبل بخره برای خونه ی شما حذلا هم که داره خورد خو ...

منکه نگفتم یا زورشون نکردم که بخرن ، خودشون هرجا نشستن پز دادن مبلمانشونو ما گرفتیم ، تازه اونموقع هیچی هم نداده بودن . الان هم یه تومن یه تومن میدن ، مگه مجبور بودن ؟ خب هیچی نمیدادن

ما ۷تا جاری هستیم کاش یکیمون مثل تو بود تا حق بقیه رو از مادر شوهرمون بگیره🤣🤣🤣

نی نی یار حالا من هیچی خودت چه جور روت شد کاربری،۱۳ساله منو بترکونی 😐😐😐😐نه واقعا رو شد