2777
2789

رانا پلاس چجور ماشینیه؟

همونا ک مثل ۲۰۶؟

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی دونم ولی خودم امروز رانا پلاس برنده شدم

یه ساله؟ میخوای بگیرش واسه خودت .ب نظرت یه ساله ارزش داره؟

💙چالش پاییز بامداد خمار💙  عضو گروه آبی🙂💪  وزن شروع چالش73🤐 وزن 99/8/3 (69.500)😍وزن هدف تا اخر پاییز 63😍 
۸ ماهه آرع میگیرم ارزش داره یه ساله هم ارزش داره

از کجا معلوم میشه چند ماه دیگه میدن؟ کجا دیدی 

💙چالش پاییز بامداد خمار💙  عضو گروه آبی🙂💪  وزن شروع چالش73🤐 وزن 99/8/3 (69.500)😍وزن هدف تا اخر پاییز 63😍 
موقع ثبت نام مینویسن تو سایت

خب مگه امروز برنده نشدی نهایت تا بهمن سال دیگه بدن‌.چطور میگی ۸ ماه؟ فکر کردم جایی نوشته

نه مهر ماه میدن  برا من طرح جوانسازیه که چند دوره ثبت نام کردیم برنده نشدیم

ب سلامتی