سلام خانما،من باردارم،هفت هفته و دوروز من روز آخر هفته هفتم که میشه همین شنبه فهمیدم تیرویید بسیار کم کار دارم،عدد tsh هفت بود،۷.۱، سریع از همون پریروز مصرف دارو رو شروع کردم و یک لووکسین ۵۰ ناشتا هر صبح میخورم،ولی خیلیییییی میترسم این هفته هفته که نمیدونستم بچه م آسیب دیده باشه😭😭😭اگه خدای نکرده کند ذهن بشه یا شنواییش مشکل داشته باشه چیکار کنم😭😭😭دارم از استرس میمیرم.😭کسی تجربه ای داره بهم بگه لطفا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مال من احتمالا از قبل بارداری بوده،چون یهو در عرض چندماه خیلی چاق شدم،شش ماه اقدام بودم و حامله نمیشدم نگو از تیروییدم بوده،ماه ششم میخواستیم بریم دکتر که فهمیدم حامله ام
خدارو شکر که باردار شدی عزیزم این استرس تو برای نینی بدتره باقرص نرمال میشه چیزی نیست
میگم کاش میفهمیدم تیرویید دارم و اول درمان میکردم بعد باردار میشدم،الان میگم کاش باردار نشده بودم و میرفتم دکتر و علت رو تشخیص میدادن و درمان میکردم،هم تیروییدم کنترل میشد و هم باردار میشدم و دیگه نگران نبودم چون تحت نظر دکتر دارو مصرف میکردم
عزیزم منم مث شمام، از همون شش یا هفت هفته دارو شروع کردم، توکل کن بخدا، این اعداد اونقدر بالا نیست که بخواد روی بچه فقط در عرض ۴ هفته تاثیر بذاره. چون میگیم هفت هفته از اول پریود در حالیکه دو هفته اول بچه ای درکار نیست.tsh بالای ۱۰ تاکید زیادی به کنترل داره، خودتم سرچ کنی میبینی.
چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....