2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😭😭

522 بازدید | 33 پست

سلام خانما،من باردارم،هفت هفته و دوروز من روز آخر هفته هفتم که میشه همین شنبه فهمیدم تیرویید بسیار کم کار دارم،عدد tsh هفت بود،۷.۱، سریع از همون پریروز مصرف دارو رو شروع کردم و یک لووکسین ۵۰ ناشتا هر صبح میخورم،ولی خیلیییییی میترسم این هفته هفته که نمی‌دونستم بچه م آسیب دیده باشه😭😭😭اگه خدای نکرده کند ذهن بشه یا شنواییش مشکل داشته باشه چیکار کنم😭😭😭دارم از استرس میمیرم.😭کسی تجربه ای داره بهم بگه لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو بارداری خیلیا تیرویید میگیرن

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

مگه شنوایی هم ربط به تیروئید داره؟منم تیروئید دارم 

قبل بارداری اگه داشته باشی تاثیر میزاره نمیزاره باردار بشی

باید باقرص نرمالش کنی

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

تو بارداری خیلیا تیرویید میگیرن

مال من احتمالا از قبل بارداری بوده،چون یهو در عرض چندماه خیلی چاق شدم،شش ماه اقدام بودم و حامله نمی‌شدم نگو از تیروییدم بوده،ماه ششم می‌خواستیم بریم دکتر که فهمیدم حامله ام

قبل بارداری اگه داشته باشی تاثیر میزاره نمیزاره باردار بشی باید باقرص نرمالش کنی

خب من نمی‌دونستم و هفت هفته اول دارو مصرف نکردم الان دو روزه که دارم دارو مصرف میکنم

نترس با قرص كنترل ميشه اصلا نگران نباش برو پيش متخصص غدد

ممنونم عزیزم،میدونم‌ کنترل میشه،نگران اون هفت هفته ای هستم که نمی‌دونستم و دارو مصرف نکردم،فردذ وقت دکتر غدد دارم

مال من احتمالا از قبل بارداری بوده،چون یهو در عرض چندماه خیلی چاق شدم،شش ماه اقدام بودم و حامله نمی‌ ...

خدارو شکر که باردار شدی عزیزم

این استرس تو برای نینی بدتره

باقرص نرمال میشه چیزی نیست

مگه شنوایی هم ربط به تیروئید داره؟منم تیروئید دارم 

اگه برای تیروییدت مرتب تحت نظر دکتر باشی و دارو رو مرتب مصرف کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد،مساله من اینه که هفت هفته اول نمی‌دونستم و دارویی مصرف نکردم.

خب من نمی‌دونستم و هفت هفته اول دارو مصرف نکردم الان دو روزه که دارم دارو مصرف میکنم

همینکه زود متوجه شدی خوبه

نترس😘

خدا خودش مواظبه

خدارو شکر که باردار شدی عزیزم این استرس تو برای نینی بدتره باقرص نرمال میشه چیزی نیست

میگم کاش می‌فهمیدم تیرویید دارم و اول درمان میکردم بعد باردار میشدم،الان میگم کاش باردار نشده بودم و میرفتم دکتر و علت رو تشخیص میدادن و درمان میکردم،هم تیروییدم کنترل میشد و هم باردار میشدم و دیگه نگران نبودم چون تحت نظر دکتر دارو مصرف میکردم

عزیزم منم مث شمام، از همون شش یا هفت هفته دارو شروع کردم، توکل کن بخدا، این اعداد اونقدر بالا نیست که بخواد روی بچه فقط در عرض ۴ هفته تاثیر بذاره. چون میگیم هفت هفته از اول پریود در حالیکه دو هفته اول بچه ای درکار نیست.tsh بالای ۱۰ تاکید زیادی به کنترل داره، خودتم سرچ کنی میبینی.

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....

همینکه زود متوجه شدی خوبه نترس😘 خدا خودش مواظبه

مرسی عزیزم انشاالله که طوری نباشه،انشاالله فردا دکتر غدد بهم اطمینان بده که بچه‌م طوریش نمیشه،به نظر خودم پیر متوجه شدم😭