2777
2789
عنوان

بی بی چک

219 بازدید | 12 پست

خانما من تنبلی تخمدان دارم.دقیق روز موعدم و یک روز بعدش دوتا لکه دیدم ولی پری نشدم.۵ روز بعد پری ۲ تابی بی زدم منفی شد.الان ۱۲ روز از پری گذشته و هنوز پریود نشدم.یعنی باردار نیستم؟؟؟اگه باردار نیستم چرا موعدم دوتا لکه خیلی کم دیدم؟؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

احتمالا بخاطر تنبلی پری نمیشی

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
آخه چرا موعدم دوتا لکه کممم دیدم.شک کردم آخه هر دفعه به موقع پری نمی‌شدم ولی لکه هم نمیدیدم

آز خون بده خب .دارو مصرف میکنی واسه باردار شدن؟

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚