2821
2789
عنوان

پوست مو

57 بازدید | 8 پست

برای کوتاه بودن موهای جلوی سرم با ذکر اینکه همه موهام تا پشت کمرم بلنده و پنج ساله اصلا کوتاه نکردم چیکار کنم چه دکتر و چه مواد آرایشی و دارویی و چه قرص هایی رو پیشنهاد میکند؟

ایا پیاز رنده شده خوبه ضرری نداره به مو هیچ اسیبی نمیرسونه؟ چقدر باید روی مو بمونه؟ و چه روغن های گیاهی استفاده کنم؟ فقط خواهشا از این بدتر نشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دکتر رفتی بهت گفت؟ بدون نسخه پزشک میدن

دکتر یه اسپری فرانسوی واسم نوشت کف سرم میزدم اسمش سیستین ب۶ بود،اون قرصم خودم از داروخونه گرفتم

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆
دکتر یه اسپری فرانسوی واسم نوشت کف سرم میزدم اسمش سیستین ب۶ بود،اون قرصم خودم از داروخونه گرفتم

از اسپری راضی؟این قرص و اسپری هر چند روز استفاده میکنی؟ تا کی باید مصرف کنی؟

از اسپری راضی؟این قرص و اسپری هر چند روز استفاده میکنی؟ تا کی باید مصرف کنی؟

واسه چند سال پیشه اسپری و شبا میزدم قرصم روزی یه دونه تا دو ماه ،ولی الان سرچ کردم خیلی گرون شدن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆