2777
2789

سلام دوستای گلم، برادرم تازه نامزد کردن، می خوام عروسمونو شام دعوت کنم. اولین باره میاد منزل ما

قبلا هم فقط یکبار اونم روز نامزدی ایشونو دیدم

به نظرتون زشته از بیرون غذا بگیرم؟

میخوام پلو درست کنم کوبیده و جوجه از بیرون سفارش بدم مخلفاتی مثل ترشی،زیتون،سالاد، دوغ و نوشابه هم هست 

خوبه؟  

اگه ایده ای دارین بگین ممنون میشم

دخترم همه زندگی منه

نه چه زشتی 

اگر دستپختت خوب نیس حتما بگیر ولی اگر خوبه خودت بپز

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

شیک و رسمی و عالیه . یه دسر کوچیک یا کیک هم درست کن برای پذیرایی

چه فکر خوبی، مرسی

فقط اونم از بیرون باید بگیرم😂

ببین من آشپز خوبی ام ولی برام مشکلی پیش اومده و به سختی روی پاهام وایمیسم، وگرنه خودم می پختم

دخترم همه زندگی منه
سلام چون هم کباب کوبیده و هم جوجه هر دو غذایی خشک هستند از نظر من یه خورش سبزی یا بادمجون هم کنارش ب ...

بله عزیزم درست میگی، ولی نمی تونم زیاد سرپاباشم، سوپ خوبه؟

دخترم همه زندگی منه
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز