2777
2789
عنوان

یعنی یه روزی منم حالم خوب میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 24 پست
میدونی الان دلم میخواست جان باشم آنقدر ک حالم خرابه از دست شوهر عوضیم ک حد نداره

مطمئن باش جای من بودن خیلی سخته

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
عزیزم‌ هنوز دیر نشده که خوشگلی خانمی و اینکه بازم اراده کن تلاش کن برو جلو و اینکه یکی هم میاد تو زن ...

کی بیاد ؟ کجا بیاد؟ من زندگی نذاشتم که کسی بخواد بیاد پیشم

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا نزاشتی بیاد مگه چه مشکلی داری

کسی نبوده که نذارم بیاد 

منظورت جنس مخالفه؟ 

زندگی من جای خودمم نداره پر از آلودگی های روحیه

کسی نبوده که نذارم بیاد  منظورت جنس مخالفه؟  زندگی من جای خودمم نداره پر از آلودگی های ر ...

اره تا حالا با پسر بودی یا کلن نبودی

با عرض سلام بنده مربی هستم با مدرک بین‌المللی 
اره تا حالا با پسر بودی یا کلن نبودی

کلا نبودم

خب عزیزم باید شروع کنی و اینکه با یکی وارد رابطه بشی که حداقل یه کم کمک کنه تو امید وار بشی ساکن کجا ...

من که نمیتونم بدون اجازه خانوادم کاری کنم ، بعدشم اعتماد به نفسشو ندارم ، حوصلشو ندارم ، تمام لحظه هام پر از اشک و آهه ، میخوام چیکار کنم با یکی دیگه

من که نمیتونم بدون اجازه خانوادم کاری کنم ، بعدشم اعتماد به نفسشو ندارم ، حوصلشو ندارم ، تمام لحظه ه ...

باید وارد رابطه بشی این اعتماد به نفس پیدا کنی خانواده جای خود ولی باید وارد بشی نترسی تجربه کنی

با عرض سلام بنده مربی هستم با مدرک بین‌المللی 
باید وارد رابطه بشی این اعتماد به نفس پیدا کنی خانواده جای خود ولی باید وارد بشی نترسی تجربه کنی

وقتی دانشگاه نمیرم جایی نمیرم چطوری وارد رابطه بشم؟

2790
2778
2791
2779
2792