2777
2789
عنوان

دوست پ..ر

773 بازدید | 45 پست

دوستان من و دوستم هرشب به خاطر درس من فقط نیم ساعت باهم حرف میزنیم 

من دیشب هرچقدر زنگ و پیامش دادم جواب نداد و نگرانش شدم و بعدش هم گفتم حتما رفته با دوستاش بیرون که جوابمو نمیده و از دسش ناراحت بودم

ساعت دو شب پیام داد که ببخشید که نبودم به گوشی دسترسی نداشتم 

منم میدونم همیشه گوشیش پیششه

بهم گفت چیکار کردی و چه خبر و منم حالش رو پرسیدم گفت که بدنیس و فردا درموردش حرف میزنیم 

منم ناراحت شدم که همیشه میگه فردا حرف میزنیم

و بهش گفتم که همه اش فردافردا میکنی و تمام دور دوستاتی و….قهر کردم و اونم هزار تا حرف بهم زد که پدربزرگم میخواد بمیره میتونم بیام زنگ تو بزنم باهات بگو بخند کنم منم از این ناراحت شدم که ما همه مشکلاتمون رو بهم میگفتیم و گفت خودبزرگ بینی داری و رو چه حسابی باید بهت جواب پس بدم یه روز که جوابتو ندم ادم رو به هزار چیز متهم میکنی 

منم گفتم چون دروغ شنیدم همیشه باور دیگه ندارم اونم گفت نیازی به باورت ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورت دوست پسر هست 

بیخیال گیر نده بهش ادم خسته میشه اینجور افرادم باید دورشون خط بکشی بنظرم بهت توهین کرده ولش کن

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

ی چیزی بهت بگم؟ هیچ وقت زیادی دوروبر ی پسر نباش دو قدم اومد سمتت ی قدم بردار تو، اینجوری ارزشت بیشتر حفظ میشه

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

دیگه هیچی نفرس خودش اگه بخاد میاد

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
اگه رابطه‌تون لانگ دیستنسه، امشب ساعت ۹ بذارش جلوی در

چقد سخته

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
شایدواقعا مشکلی داره توزیاد بهش زننزن پیامم نده خودش بعدیه مدت میادسراغت مطمئن باش

فقط یه شب نبود و گفت حوصله نداشتم پدربزرگم مریضه

خب هزارتا حرف بهم زد که فقط حرف مفت میزنی و…

اون حتی پولشم تموم بشه میاد بهم میگه ناراحت شدم که به جای دعوا اول میگف مشکلشو

رو چه حساب شماهایی که دوست پسر دارید طوری حرف میزنید و رفتار می کنید که انگار بهتون تعهد داره یا شوهرتونه، گفتنش خوب نیست اما ۹۵ درصد دخترا برای دوست پسراشون حکم سرگرمی دارن!

این همه تاپیک اینجاست که شوهرش با وجود داشتن چندتا براش وقت نمیزاره 

بعد شما از دوست پسر انتظار دارید!