2777
2789
سلام به همه شبتون خوش دلم اینقد پره که فقط دلم میخاد های های گریه کنم چقدر ما زنا مظلومیم چرا اینقدر مردا قدر نشناسن داره حالم از همه چی بهم میخوره دیروز شوهرم بنا به دلایلی صبح که رفت دیگه نیومد تا شب ینی نزدیکه یه ۱۲ ساعتی هیچوقت اینجوری نی کارش ولی اینهفته چون یه کلاسی داره دیگه وقتی میره همون ۱۱شب میاد دیشب وقتی اومد شام خوردیم همه چی خوب بود تا موقع خاب من کلا دخترم بدخابه سبا زودتر از ۳و۴ نمیخابه حالا کاره هرشبمونه ولی دیروز خدایی منم خسته بودم از صبح سروکله زدن باهاش شب وقتی خاستیم بریم اتاق دخترم الکی به کرم زدن گیر داد که کرم بزنیم منم گفتم نه نمیشه و باید بخابیم همینکه شروع کرد گریه الکی شوهرم پشتیشو برداشتو رفت اون اتاق با عصبانیت خابید حالا کاره هرشبمونه دیشب تز داشت منم هیچی نگفتم ازاونورم محل به دخترم ندادم گفتم یکم بهونه میگیره وقتی دید پا نمیشم خودش میخابه که چند دقیقه ای که شد یهو دیدم شوهرم با عصبانیت اومد که چرا اینو نمیخابونیو اینجوری گریه میکنه بعد یکی زد به کمره منو یکیم به پوشک بچه و مارو هل زد که بریم کرم بیاریم اووو همینجور داشت یه چیزی میگفت بعدم دولاره با عصبانیت رفت تو اتاقو درو بست صبحم ۱۱ که رفت دیگه نیومد تا امشب ۱۱ منم دخترم زود خابش برد منم باهاش خابیدم ولی فهمیدم که اومد وقتی اومد رفت تو اون اتاقو لباسشو باز کردو همونجا خابید حالا دخترم پاشد اب بخوره دید باباش اومده رفته پیشش بازی میکنه منم تنها اینطرفم اصلا تو روشم نمیاره که دیشب چجوری بامون برخورد کرده خیلی ناراحتم حالام اون دسته پیش گرفته فقط من دارم ضرر کردم
عزیزم آخه چرا انقدر سرد. حق داری ناراحت باشی دیشب هر چی بوده تموم شده. چیزی نبوده که امشب هم ادامه داشته باشه فکر کنم الان خودشم پشیمونه از کارش .
ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برخورد همسرت اصلا خوب نبوده متاسفانه منم مثل همسر شما گاهی انتحاری عمل میکنم بدون فکر بعدش خیلی پشیمون میشم
هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
عزیزم برا هر کسی ممکنه پیش بیاد مردا وقتی خسته هستن بی فکر عمل میکنن خودتو ناراحت نکن مطمئنا خودشم از کارش پشیمون میشه
گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....یا الله راضیم به رضای تو❤
زنا بدبخت ترین ادمای زمینن. مردا نمیدونم چرا اینطوری شدن دلشون از سنگه بعد اگه یه زن خراب ببینن دلشون میسوزه
خدایا مراقب فرشته قشنگم و پهلوون مامان باش داغشونو نبینم.امین یا رب العالمین 💜💜💜💜💜💗💞💞💞
منم وقتی شوهرم اذیت میکنه اخم وتخم میکنم بعدش سریع پشیمون میشه اگه جلوهم نیادمعذرت من خودم میرم پیشش چون توزندگی مشترک بایدکوتاه بیای
خدایاشکرت بابت هدیه ای که آخرسالی بهم دادی منم بالاخره شدم مامان یه مامان کوچولوموچولو
دلسا نمیشه گفت مردا اینطورن یه جورایی ریشه در ترییت داره میگم مثلا خودم خیلی تکانه ای یهو مث اتشفشان فوران میکنم زود هم اروم میشم بنده خدا همسرم تحمل میکنه خصوصا وقتی خسته باشم
هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!