تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
حالشم خوب نباشه میگه عزیزم من یکی دو روز حالم خوب نیس اگ میشه با خودم یکم خلوت کنم بهتر شدم بهت زنگ میزنم نه اینکه زنگ بزنی جواب نده تو ی پیام بنویس انگار خیلی آدم حسابت کردم دور برت داشت نمیخای بیا تکلیفمو روشن کن من اسباب بازیت نیستم هروقت عشقت کشید جواب بدی
تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
خودم ک جواب نمیده کلا جواب نمیده دلیل ج ندادنشو نمیده
عزيزم خيلي ناراحت شدم دركت ميكنم منم بابام فوت شده ولي از مامانت بخواه بنظرم كلا ولش كن يه مدت اينا ميخوان اذيتت كنند كه خودت درخواست طلاق بدي و همه چيو بدي بره