2777
2789
عنوان

پسر رو مخ...

632 بازدید | 15 پست

صبح ظهر شب فرت و فرت پیام میداد

صبح بخیر و شبخیر و یه عالمه اهنگ و مطلب احساسی میفرستاد واسم 

من تا انلاین میشدم تشکر میکردم همیشه انلاین بود سریع جواب میداد مجبور میشدم از رودروایسی یه ساعت وایسم باهاش احوالپرسی کنم

همش هم بهم میگفت عزیزم و عزیز دلم، چندشم میشد، بهش گفتم اینجوری با من صحبت نکنید مثل این میمونه که دوست دخترتون باشم‌.

ناراحت شد دیگه پیام نفرستاد :/

چرا بعضیا نمیدونن باید تعادل رعایت کنن رو مخ میرن با کاراشون اح اح

خب دیگه چرا ناراحتی مگه همینو نمیخواستی 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااای تجربشو داشتم خیلی بده

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.

تازه مال من دوست بودم باهاش ولی انقدر اویزون بود کات کردم خستع شدم ازش

خصوصا اینکع میگی اگه انلاین بود جواب میدادم دیگه ولم نمیکرد از همه کارو زندگیم افتاده بودم اه اه

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
چرا  از اینکه سر این موضوع قهر کرد عذاب وجدان دارم

عذاب وجدان واسه پسرا نداشته باشید تا الان دیگه اسمتم یادش رفته

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
تازه مال من دوست بودم باهاش ولی انقدر اویزون بود کات کردم خستع شدم ازش خصوصا اینکع میگی اگه انلاین ...

بابا ادم میخواد یه لحظه پیاماشو چک کنه و بره ببینه اگه کار مهمی هست انجام بده ولی تا انلاین میشی باید بری تو چت این از چیزای مزخرف و بیهوده صحبت کنی که چیشد و چی نشد، دیگه کی حوصله داره بابا

شاید از رفتار خودتون ی همچین برداشتی کرده و ب خودش اجازه داده تعادل رو رعایت نکنه.. اگرم مشکل از رف ...

نه والا من اصلا اخلاق درست و حسابی ندارم که دل ببندن بهم

شاید از رفتار خودتون ی همچین برداشتی کرده و ب خودش اجازه داده تعادل رو رعایت نکنه.. اگرم مشکل از رف ...

تازه بدیش اینه من اگه بخوام رابطه ای شروع کنم دیگه فقط رابطه ازدواجیه 

این با اینهمه‌رو مخ بودنش و‌ این که میخواست وقتمو بگیره فقط میخواست باهام سرگرم شه نه جدی

نه والا من اصلا اخلاق درست و حسابی ندارم که دل ببندن بهم

اصلا راجب خودت اینجور نگو عزیزم همه ادما در حد خودشون یه فرد ایده آل هستن مگه اینکه با این جمله ها زیاد خودشونو جدی نگیرن اگرم خودشون، خودشون رو جدی نگیرن دیگران هم همین این حس بهشون منتقل میشه

نه اونو باور کن نه از این ناراحت شو  کلا خیلی جدی نگیر

نه موضوع اینه ازش لجم گرفته چون نمیدونم پسرارو کی اینقدر وقیح و‌ پرو کرده که فرت و فرت پیام بدن وقتتو بگیرن تازه همه‌ی اینا فقط واسه سرگرمی باشه ازشون بپرسی علت این توجهت چیه هیچی ندارن بگن، قشنگ‌انگاری واسه زنگ تفریحشونی.

تازه همه‌ی اینا در صورتیه که میگفت‌چندساله منو میخواد مسترسیده بگه‌ولی هیچ هدف خاصی هم‌باهام نداره با این حال