2777
2789
عنوان

مهدیس فود بلاگر رو کسی میشناسه ؟

638 بازدید | 6 پست

بچه ها مهدیس فود بلاگر غذا رو می شناسبن ؟ اون اوایل با شوهرش تبلیغ می کرد . یادتونه چقدر چیپ بود ؟ تو بهشت زهرا غذای نذری رو با گوشه شکسته ظرف یبار مصرف می خورد . بعدش از شوهرش که جدا شد با مامامش دوتایی دارن کار می کنن .الان یک سالن یوگا تو عظیمیه زده . اوایل اینقدر چاق بود نمی تونست خودشو تکون بده الان چه خوب لاغر کرده . جدیدا هم با مامانش رفته سریلانکا . از اخلاق و شخصیتش خوشم میاد اینقدر تو کامنتها بهش بد و بیراه می گن‌ولی بازهم به کارش ادامه میده و روز به روز داره پولدارتر میشه به نوع کارش که چیه کاری ندارم به جسارت و همتش غبطه می خورم که وقتی ادم‌راهی رو که انتخاب می کنه دیگه با حرف مردم نبابد نا امید بشه مهم اینه که خودت چی فکر می کنی اگه می گی درسته حتی همه عالم و ادم هم‌که می گن غلطه باید با قدرت ادامه بدی و جلو بری

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

واقعا روحیه قوی ای دارن اینکه چندین هزار آدم وایب منفی برات بفرستن و بازم ادامه بدی خیلی روحیه ی محکمی میخواد

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا روحیه قوی ای دارن اینکه چندین هزار آدم وایب منفی برات بفرستن و بازم ادامه بدی خیلی روحیه ی محک ...

ربطی به روحیه‌ی قوی نداره

چون از راه بلاگری خیییییلی خوووووب پول در میارن بدون اینکه زحمتی بکشن 

معلومه که کاری به حرف بقیه ندارن😂

یک نفر مانده از این قوم، که برمی‌گردد❤️
ربطی به روحیه‌ی قوی نداره چون از راه بلاگری خیییییلی خوووووب پول در میارن بدون اینکه زحمتی بکشن&nbs ...

نه اینطوری نیست 

من به شخصه نه حاضرم این همه وایب منفی بگیرم نه حاضرم بخاطر پول این همه حرف بد بخورم شخصیتم اجازه نمیده و خیلیای دیگه هم مثل من ان

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

به نظر من خيلي قابل تقديره ، خودشو ارتقا داد و خيلي هم جنبه داره، يعني فكر نكنم كامنتي رو هم پاك كنه ، خيلي حرفاي بدي بعضيا ميزنن ، هر كسي نميتونه تحمل كنه ولي خيلي حرفه اي عمل ميكنه ، خيلي هم با عرضه اس ، نميدونستم سالن يوگا زده😳