2789
عنوان

میشه بیاین

55 بازدید | 6 پست

تروخدابرای این تاپیکم گزارش بزنیدچیزای ترسناکی توش نوشته شده نمیخوام باردارابخونن ممنونم گزارش زدین لایک کنیدصلوات بفرستم براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/10406235/تروخداکسی-این-کاربزونمیشناسه

سلام عزیزم

اون تاپیکی که نگرانت کرده، پیدا کردم و خوندم ، بیشتر تاپیکهات رو هم خوندم، فقط لطفا برو پیش روانشناس، بیشتر از این نذار به اعصاب و روانت ظلم بشه، به خدا قسم میخورم دروغ گفته، به خدا چرنده، این حرفها فقط نقل قول و یک کلاغ چل کلاغه، زندگیت رو به خاطر این چرندیات خراب نکن 

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

سلام عزیزم اون تاپیکی که نگرانت کرده، پیدا کردم و خوندم ، بیشتر تاپیکهات رو هم خوندم، فقط لطفا برو ...

سلام عزیزم من زندگیم داغون شد...نمیدونم ب چ دلیلی امابه هردلیلی باورم شدکه این قضیه راسته ..میترسم روانشناسم کاری برام نتونه بکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من زندگیم داغون شد...نمیدونم ب چ دلیلی امابه هردلیلی باورم شدکه این قضیه راسته ..میترسم ر ...

اینا همه اش چرته به خدا

زندگیت رو به افکار احمقانه نباز

محکم باش لطفا

خیلی از دستت حرص خوردم

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

اینا همه اش چرته به خدا زندگیت رو به افکار احمقانه نباز محکم باش لطفا خیلی از دستت حرص خوردم

چیکارکنم اتفاق بدی برام افتادتوزایمانم جوریکه باورم شده😔شانسم نداشتم این کاربرهیچجورانلاین نمیشه

چیکارکنم اتفاق بدی برام افتادتوزایمانم جوریکه باورم شده😔شانسم نداشتم این کاربرهیچجورانلاین نمیشه

اون کاربر رو ولش کن، یه چیزی چرت و پرت گفته، باور کن خودشم الان یادش نیست، تو چرا انقدر گیر دادی؟ دچار وسواس فکری میشی، به عواقب افکارت توجه کن عزیزم

اون کاربر رو ولش کن، یه چیزی چرت و پرت گفته، باور کن خودشم الان یادش نیست، تو چرا انقدر گیر دادی؟ دچ ...

دچارمیشم😔من اعصابم نابودشده همش دارم توذهنم تکرارش میکنم خودم بجهنم خیلی رورفتارم بابچم تاثیرگذاشت تازه اونشب تاپیک زدم کسی این کاربرونمیشناسه یکی دیگه بزگشت گفت نکنه شماهمون کاربری که گفت بچشومث ی پیرمردزشت میدیده ؟؟؟؟😣دیگه بدترشدم