2777
2789
عنوان

جراحی دیسک کمر

1073 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها

من ۱۸ سالمه و دچار بیرون زدگی مهره سه و چهار و همینطور چهار پنج شدم پیش دکترای جراح مغز اعصاب رفتم همشون گفتن باید عمل کنم و من پیش یه دکتر دیگه که عمل جراحی بسته انجام میده عمل لیزر دیسک رفتم الان بین جراحی باز و لیزر دیسک موندم میترسم لیزر دیسک انجام بدم نتیجه نده دوباره برگرده مجبور شم جراحی باز کنم لطفا اگه میتونید کمکم کنین واقعا نمیدونم چیکار کنم😢🙏

تعداد رای : 2
نظرسنجی
جراحی دیسک به صورت باز
1
50%
لیزر دیسک جراحی بسته
1
50%

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

و ورزش های مخصوص 

منم چند وقته پیش گرفتار شدم پیش هرکی میرفتم میگفت عمل اگر عمل نکنی پات بی حس میشه و از این حرفا و

ولی میشه بیرون زدگیه دیسک و کنترل کرد 

اما اگر خواستی عمل کنی اول از همه پیش دکتر خیلی سن بالا یا خیلی جوون نرو 

بعدشم حتما جراحیه باز چون دقیق تره

من یه هفته خوابیدم بیمارستان تراکشن انجام دادم تا حد خیلی زیادی درداتو کم میکنه و ورزش هایی که بهت میدم 

بعدشم دیگه باید خیلی رعایت کنی تا نتیجه بگیری 

هرچی باشه از تیغ جراحی بهتره تا جایی که میتونی از عمل کمر فراری باش 

اما اگر خواستی یه دکتره خیلی خوب بهت معرفی کنم برو چون تمها کسی که به من گفت عمل نکن خووب میشی همون بود و واقعا خوب ش‌دم البته این به شرطیه که اوضاع خیلی خراب نباشه

و ورزش های مخصوص  منم چند وقته پیش گرفتار شدم پیش هرکی میرفتم میگفت عمل اگر عمل نکنی پات بی حس ...

لیزر دیسک میگن اگ بیرون زدگی شدید باشه دوباره مجبور میشی جراحی باز انجام بدی

من یه هفته خوابیدم بیمارستان تراکشن انجام دادم تا حد خیلی زیادی درداتو کم میکنه و ورزش هایی که بهت م ...

عکسای منو هرکی دید میگف فورا عمل همشون تعجب کرده بود میگفتن چیکار کردی میگفتن به نخاع داره فشار میاره پیش ۸تا دکتر رفتم همشون کفتن عمل 

میشه درموردش توضیح بدین؟

ببین تراکشن اینجوریه که نسبت به میزان بیرون زدگیت به کمرت وزنه آویزوون میکنن برای من مثلا ۸ کیلو بود 

چیزه خیلی سختی نیست و همزمان باهاش همونجوری که روو تخت خوابیدی باید ورزش کنی فقط موقع دستشویی رفتن بازش میکنی از کمرت 

من که جواب گرفت 

ببین تراکشن اینجوریه که نسبت به میزان بیرون زدگیت به کمرت وزنه آویزوون میکنن برای من مثلا ۸ کیلو بود ...

دکترتون بهم معرفی کنید شاید نتیجه گرفتم تو این سن واقعا گیج شدم ک چیکار کنم

دکترتون بهم معرفی کنید شاید نتیجه گرفتم تو این سن واقعا گیج شدم ک چیکار کنم

برای تراکشن برو پیش دکتر مدقق 

ولی اگر روزی تصمیمت جراحی بود حتما حتما برو پیش دکتر علیرضا تیموری بیمارستان مهراد 

برای تراکشن برو پیش دکتر مدقق  ولی اگر روزی تصمیمت جراحی بود حتما حتما برو پیش دکتر علیرضا تیم ...

من دکتر تیموری رو بعد از ۴ ماه تحقیق و بعد از ۳۰ تا دکتر فوق تخصص پیدا کردم بی نظیره اگر واقعا نیاز نداشته باشی میگه پاشو برو خونتون