2777
2789
عنوان

درد دل

108 بازدید | 10 پست

سلام به همه ی شما خوبان واقعا اینجا بهترین جاست که بخوای خودتو خالی کنی از هر چیزی حتی از گریه کردن هم بهتره اینجا

نمیدونم چرا مشکلم باید اینجوری باشه که چرا من باید از همه چی بترسم نمیدنم مخصوصا از دعوا نمیگم دعوا خوبه ولی اگه یه جا یه نفر دیگه خیلی اذیتت کرد محبوری بنده هم توی این شرایط گیر افتاده بودم .

دیروز برام پیش اومد خودم کلاس دهم هستم کمربند سیاه کاراته و چند سال موی تای رفتم با وجود اینا بازم میترسم یه پسر کلاس نهم که یه سال از خودم کوچیک تر اومد بهم زور گفت نتونستم از خودم دفاع کنم بعد منو زد 😢😢😢😢😢 خیلی خیلی بده از اون روز نمیتونم شبا بخوابم اونقدر تو فکرم

بنظرم شما اعتماد به نفستون پایینه. خودتونو باور ندارین. به توانایی هاتون ایمان بیارین. البته سن معیار خوبی برای تعیین سطح قدرت نیست،، درضمن قدرت تکلم خودتونو تقویت کنین اینجوری با صحبت کردن میتونین بیشتر با بقیه ارتباط بگیرین. 

اونی که میتونه تورو نجات بده،،، تصویرش توی آیینه ست🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هنوز دارم حساب میکنم دهم چندم ما میشه🥴

دوستانه حل کنین 

از هنر رزمی که نباید تو دعوا حتما استفاده بشه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
صحبت اولتون رو متوجه نشدم 

به نظام جدید هنوز عادت ندارم😀

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
بار ها انجام دادم ولی تو وجودمه 

قدرت تکلم خودتونو بالا ببرین از راه خوندن کتاب. روزنامه.سعی کنین از روی متن بخونین و حس کنین توی جمع هستین. دیدتون رو نسبت به اطراف تغییر بدین. و بارها توی اتاقتون، جایی که فقط خودتون هستین، تمرین کنین. 

اونی که میتونه تورو نجات بده،،، تصویرش توی آیینه ست🦋