2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام وقت تون بخیر منم کنکوری هستم بستگی به رشته تون داره و اینکه تایم خواب تون چجوریه مدرسه میرین یا ...

یازدهم هستم 

رشتمم تجربیه

مدرسه هم میرم

بعد از ظهرا دو ساعت میخوابم شباهم دیر وقت

یازدهم هستم  رشتمم تجربیه مدرسه هم میرم بعد از ظهرا دو ساعت میخوابم شباهم دیر وقت

خب اول اینکه خداروشکر که یازدهمین و خیلی راحت میتونین پیشرفت کنین ببخشید فقط میتونم بپرسم مدرسه ات از نظر سطح درسی چجوریه و اینکه چه تایمی تعطیل میشی تا راحت تر کمکت کنم

نمونه ام ساعت ۳ میرسم خونه

خب ببین عزیزم اگه امکانش هست برات تایم خوابت ۱ ساعت بکن که حداقل ۵ پاشی و بتونی تا حدود ۱۱ درس بخونی و بخوابی چون واقن تا دیر وقت بیدار بودن درست نیست منم خودم اشتباه میکنم تایم خوابم بهم خورده🫠 قبلا بچه خوبی بودم و اینکه من چون خودم خیلی خیلی راه های زیادی رو از نظر کتاب معلم ها کلاس ها طی کردم اول بپرسم ازت معلمات تستی کار میکنن کامل باهاتون؟

خب ببین عزیزم اگه امکانش هست برات تایم خوابت ۱ ساعت بکن که حداقل ۵ پاشی و بتونی تا حدود ۱۱ درس بخونی ...

خیلی ممنونم♥️💙💚💛

فیزیک و زیست تستی کار میکنن

ولی برای شیمی و ریاضی هم تاحالا بیشتر تشریحی و درسطح کتاب باهامون کار کردن 

خیلی ممنونم♥️💙💚💛 فیزیک و زیست تستی کار میکنن ولی برای شیمی و ریاضی هم تاحالا بیشتر تشریحی و درس ...

من تجربه خودمو در اختیارت میزارم اول برای زیست فهم کتاب خیلی خیلی مهمه من خودم از اپلیکیشن آلا با جلال موقاری‌ پیش رفتم فوق العاده راضیم واقن استاد خوبی هستن برای کتاب هم از نشر الگو غافل نشو فوق العاده هست من دیر بهش پی بردم وقتی که حسابی خیلی سبز ها رو خونده بودم و برای شیمی هم حتما مبتکران بهمن بازرگان رو استفاده کن عالیه هم درسنامه اش هم تست هاش موفق باشی دختر قوی