من خودم یه پا روانشناس هستم بهتون با اطمینان میگم فرزند همون یکی هم اضافیه چ برسه بیشتر 😵💫به نظرم همه ی افراد صلاحیت داشتن چند فرزند رو ندارند چه از نظر مالی و چه از نظر اخلاق و فرهنگ ،،آخه داشتن چند فرزند خیلی سواد و علم وشعور میخواد ک خدای نکرده در حق فرزندان ناحقی صورت نگیره ک آینده ی یک انسان یک خانواده و در نهایت یک جامعه از هم میپاشه
من تعجب میکنم از خانواده های سطح پایین مخصوصا از نظر مالی ..که چرا چندین فرزند ب دنیا میارن واقعا با چه امیدی ؟؟ انسانی ک حق زندگی داره حق آزادی داره حق شاد بودن داره ولی ناخواسته در خانواده ای متولد میشه که خبری از هیچ یک از این موارد نیست و فقر و فقارت ازش میباره و در نهایت به یک مجرم یا معتاد یا اوباش تبدیل میشه ،،،البته داریم خانوادهایی که از نظر اقتصادی ضعیف هستن ولی از نظر اجتماعی و ادب و شان و شعور خیلی بالاتر از خانواده های ثروتمند رفتار میکنن و فرزندان موفق تحویل جامعه میدن پس خواهشا تا از نظر عقلی به خودمون خوب بودن رو ثابت نکردیم انسانی دیگر را بدبخت نکنیم 🥺
اینجا بر اساس تجربه میان نظر میدن . من تک دخترم. اصلا خوب نیست. بنظر خودم ظلمه
ببین عزیزم من خودم یه خواهر دوتا برادر دارم همه هم سر زندگیشون هستن از بس مشکلات مالی زیاده وقت نداریم بهم زنگ بزنیم چ برسه ک بخوایم خونه هم بریم تا تو خونه پدرمون هم بودیم ک همش دعوا و بزن بزن بود 😂😂من شخصا ب این نتیجه رسیدم هیچکس ب اندازه یک همسر خوب و دانا و مهربون نمیتونه مارو خوشبخت کنه حتی فرزند هم بدرد پدر مادرش نمیخوره چه برسه خواهر و برادر نسبت به هم