2789
عنوان

مشکلات زندگیح

188 بازدید | 14 پست

سلام شوهرم چندین سال قبل تو اداره ی کا میکرد میخواست قرار دادی بشه ریس گفت نیروی اضافه هستی اخراجش کرد ویکی از فامیلشو اوردهر جاهم که شکایت کردیم فاید ای نداشت،شوهر کارپیدا نکرد وتوساختمانا کارگری میکنه،ومادرشوهرم ایقد بامن دعوا کرد که توبرشوهرت زنگ زدی که کلید خونه رابیارکه پشت در هستم پسرم از سرکار اومده وکلیدو به تو داده به همین خاطر پسرمو اخراج کردن،ایقد توگوش پسرش خوند،که وقتی از خونه مادرش اومد الکی با من دعوا کرد ومنو زد که استخوان پایم ترک برداشت وبه خاطر بچم به هیج کس نگفتم وگفتم از پله ها افتادم،با دوتا بچه تو۲۵متری زندگی میکنم والان هم که شوهرم بیکاره اعصابمو داغون کرد،که چندین سال هست به خاطر اخراج شوهرم ومشکلات زندگی قرص اعصاب میخورم،خواهر شهید هم هستم،خانواده شوهرم هم خیلی منو اذیت میکنند به خدا نمدونم با این وضع اقتصادی چکار کنم،دلم برای دوتا بچم میسوزه،وگرنه خودمو از این دنیا ومشکلاتش نجات میدادم،شرمنده که ایقد نوشتم گفتم درد دل کنم دلم کمی خالی بشه،همیشه بعد از نماز ریسی که شوهرمو بیرون کرد نفرین میکنم،و واگذارش کردم به اقا ابولفضل،حداقل زندگی ما اینجوری دیگه نبود بهتر بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا لعنتش کنه اون رئیسو که باعث شد یه زندگی به هم بپاشه ناراحتی بوجود بیاد نه تو مقصری نه شوهرت خدا هچ شوهریو بیکانکنه خیلی بده ولی صبر داشته باشع خدا رو چی دیدی شاید یه کاری پیدا شد ازاون هزار مرتبه بهتر حتما حکمتی توش بود شاید اونجا می موند تو زندگیت مشگل بزرگی بوجود می اومد هچ کار خدا بی حکمت نیست

همه شوهرا وقتی بیکارن خیلی بد اخلاق میشن شوهرمنم مریض شده بود واسه اون کارشو یه مدت ازدس داد بجاش یکی دیگ رو گذاشتن بخدا شب وروز نداشتم میخاستم خودمو بکشم هرروز دعوا داشتم حتی کتک هم میزد منو بددهنی میکرد هرروزم زهرماربود ولی خدا روشکر باز کار پیدا شد الان خیلی کم بحث داریم اونم روزایی که مثلا دو روز تعطیات بشع بمونه خونه ولی سرکار ک میره دعوا ناراحتی کم میشه توام ناراحت نباش بخاطر رفتار شوهرتم اصلا خودتو ناراحت نکن به اونم حق بده با یه زن دوتا بچه بااین گرونی الان از درون داغونه بیشترازخودش به شماها فک میکنه شاید نگه ولی مطمئن باش داغونه الان یه زمونی شده طرف کار میکنه نمیتونه خرج خونشو دربیاره چه برسه بیکار باشه بازم امیدت بخدا باشه انشالله خدا خودش کمک کنه بهترین کارو براش نصیب کنه بخاطر تو بچه هات 

شما به خدا ماه عزیزی هست برام دعا کنید داغونم

چشم انشالله برای شوهرتم ایه الکرسی بخون تو دلت وقتایی ک کنارته توخونس بذار اروم باشه باهات کاری نداشته باشه ایه الکرسی واسه هرچیز خیلی معجزه هس اگ نماز میخونی بعداینک تموم شد ایه الکرسی بخون میگن هر حاجتی داشته باشی روا میشه انشالله