2777
2789
عنوان

درد زایمان؟!کمک

152 بازدید | 12 پست

امروز معاینه لگن شدم گفت دوسانت باز شدی خیلی خوبه،هفته۳۸هستم...غروب چندساعت پیاده روی کردم بعدش دوقاشق روغن زیتون و ی لیوان خاکشیر و گلاب خوردم...بعد معاینه تا چند ساعت دل درد داشتم اما الان از غروب کمر درد خفیف دارم نیم ساعت یا چهل دیقه یبار میگیره و ول میکنه....نزدیکی بدون جلوگیری هم داشتم نیم ساعت پیش بعد اون ی ترشح ابکی کم ازم میاد....ممکنه زایمانم نزدیک باشه؟

چ دلو جراتی داری بابا زنگ بزن ب دکترا یا از ی متخصص بپرس آخه اینجا کسی چیزی نمیدونه مسئله ب این مهم ...

الان دکتر چیز نیس،امروزم معاینم خیلی درد داشت میترسم برم زایشگاه...معاینه کنن و بگن برو خونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکارمیکنین انقدرزودزایمان میکنین پسرمن ۴۰ هفته و۲ روز دنیااومد

من روزی سه چهار ساعت راه میرم با بدبختی،خونمم طبقه سومه روزی دوبار از پله بالا پایین میرم،البته معلوم نیس دردم درد زایمانه یانه

نه یه توپ گرد با جوراب درست کن مدام قدم بزن و کمرتو با توپ ماساژ بده سر بچه پایین هست ترشح داره کم کم فاصله دستشویی رفتنت کم میشه پیراهن راحت بپوش سوره انشقاق رو مدام بخون و به خودت فوت کن ان شاله زایمان راحتی داشته باشی برای ماهم دعا کن تو شربتت زعفرون هم میزدی بد نبود ولی دیگه چیزی نخور که موقع زایمان بالا میاری و حالت تهوع بهت دست میده سبک باش 

خونتون چقدر با بیمارستان فاصله داره؟

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زیر پوست من دنیایی در جریان است❤ . برای سلامتی و سالم بغلم اومدن فندوقم لطفا دعا کنید🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾 برای اینکه این دفعه نا امید نشم یه صلوات مهمونم میکنی 😍😍😍
من روزی سه چهار ساعت راه میرم با بدبختی،خونمم طبقه سومه روزی دوبار از پله بالا پایین میرم،البته معلو ...

منم سرپسرم پیاده روی خیلی میکردم عزیزم نترس فوقش یه روزه  ایشالله سالم وسلامت بیادبغلت  بروزایشگاه اگه مشکلی نبودبرگردخونه درداتوبکش بعدش دردات طلانی شدبروبیمارستان چون توبیمارستان خیلی اذیت میکنن

یه چیزدیگه اینکه باهمین دردابچه دنیامیادفکرنکنی قراره خیلی دردت زیادشه واینا ببخشیدانگاراسهالی دردش اونجوریه کمرودلت یجوری انگارمیپیچه وبیشترمیری دشتشویی ایناتجربیاته منه چون چشم منومامای بیمارستان ترسونده بودبه شمامیگم که نترسی

واییییی چ جرعتی کردی... نگفتی خدای نکرده کیسه آبت بترکه... پاشو برو بیمارستان

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂