2777
2789
واقعا ادم بعضی وقتا دلش میسوزه  من شوهرم بابرادرشوهرم قهره بهم میگه توهم با زنش قطع رابطه کن و ...

عزیزم 

رابطه ی شما قشنگ نیست ایشون هم صحبتی با شما رو جایی میبینه برای خالی کردن عقده هاش وقتی فقط خرید به خرید به شما زنگ میزنه یعنی میخواد با تحریک حس حسادت زنانه شما مشکلی بین شما و همسرتون ایجاد کنه و اینطوری لذت خریداش هم براش دو برابر میشه زن عموی خود من همینطور بود یکبار مامانم اعصابش بهم ریخت به مادربزرگم گفت اونم به عموم گفت جلوی زن ندید بدیدت رو بگیر از اون سال با هم قطع رابطه کردیم و روحیه مامانم خیلی بهتر شد و بعدها فهمیدم زن عموم افسردگی حاد داره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
عزیزم  رابطه ی شما قشنگ نیست ایشون هم صحبتی با شما رو جایی میبینه برای خالی کردن عقده هاش وقتی ...

اره کلامتون واقعا صحیحست ولی من کسیو جز جاریم ندارم ن مادرشوهر ن خواهر شوهر ن خواهر ن دوست ن اشنا همین ک به حرفاش و چرندیاتش گوش بدم برام سرگرمیه ولی امشب سرش با شوهرم بحثم شد واقعا اعصابمو بهم ریخت فک کنم باید کم کم باهاش قطع رابطه کنم ولی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره کلامتون واقعا صحیحست ولی من کسیو جز جاریم ندارم ن مادرشوهر ن خواهر شوهر ن خواهر ن دوست ن اشنا هم ...

ان شالله که راه درست رو‌ انتخاب میکنی  

همه کس شما اول همسرتون هست و زندگی مشترکتون 

با هیچ کس سرش معامله نکن حتی مادر خودت دیگه جاری که جای خود داره

موفق باشید عزیزم🌺😘🌺

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز