2777
2789
متنفرم از کسایی که رابطه شون و بازگو میکنن

منم خیلی بدم میاد اینا مسایل خصوصی داخل اتاق خوابه باید همونجا هم بمونه اصلا یکی اگه جلوم بخواد تعریف کنه خودم خجالت میکشم خیلی شرم آوره به خدا .

بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره 😔😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عين خاله ي من هررررررچي ميخره زنگ ميزنه تعريف ميكنه با حالت پز اينكه مثلا ما خيلي خوشبخت و دارا هستيم

اصلا يه مدلي بعدم خداحافظ تا مثلا دو ماه ديگه يچيزي بخرن زنگ ميزنه 

بعضيا مريضن عزيزم فقط بايد تحمل كرد از اين ادما زيادن فقط نسبت ها متفاوت 

اگر داغ دل بود ما دیده‌ایم...اگر خون دل بود ما خورده‌ایم.

از من میشنوی اصلااااا ب جاریت نزدیک نشو رابطتو جوری باهاش حفظ کن ک انگار ی زن تو ی مغازه میبینی همینجوری ی سلام میکنیا همونجوری باش رفتار کن تا ابدیت اصلا باش صمیمی نشو ک یک روز خدا نکرده پا زندگیت وسط میادا ازمن گفتن بود

امام رضا عاشقتم💜
منم خیلی بدم میاد اینا مسایل خصوصی داخل اتاق خوابه باید همونجا هم بمونه اصلا یکی اگه جلوم بخواد تعری ...

من وقتی کسی شروع میکنه به تعریف پا میشم میرم اصلا گوش نمیدم

کاربر جدید نیستم🌻از سال ۹۰ عضوم🌻این چهارمین کاربریمه🌻
عین جاری منه واقعا درکشون سخته بران

بزار اينو برات تعريف كنم تا يكم به اين بيمار ها بخندي

يه دوستي داشتم خونشون عوض كرده بودن خونه جديد و نوساز خريده بودن 

بعد يمدت مدام پيام ميداد ميگفت دارم از دسشويي حرف ميزنم 

من توجهي نميكردم يهو ميديدم از پاهاش عكس ميزاره 

بعد ديدم هربار اينكارو ميكنه اخر سر دوزاريم افتاد كه ميخواد بگه خونمون دسشويي فرنگي داره 

خلاصه اينكارش ادامه داشت تا اينكه يروز عكس از دوتا دسشويي فرنگي خونمون فرستادم گفتم فلاني اينجاش زرد شده شما با چي ميشوريد؟؟؟؟ ديگه عكس پاهاش تو دسشويي نفرستاد ديگه نفرستاااااددددد

تو ببين ادم تا كجا ميتونه نابود باشه دختر 

اگر داغ دل بود ما دیده‌ایم...اگر خون دل بود ما خورده‌ایم.

حالا خواهر شوهر من بر عکسه

اومد تولد بچم باورتون میشه گفت یک اوضاعمون بهم ریختست کیک دوبار بریدن و خوردن نوش جانشون ، از تمام ‌تنقلات هم  بچه هاش پلاستیک کردن گذاشتن کیف مامانشون گفتن بعدا میخواهیم بخوریم نوش جانشون، بعد سی تومن گذاشت تو پاکت گفت ببخشید یکم این روزا کارامون گره خورده گفتم عزیزم چه حرفیه من توقعی ندارم اینم بذار برای بچه هات

دو هفته بعدش فهمیدم خونه دو طبقه خریدن مادر شوهرم زنگ زد گفت باید بریم منزل مبارکی خواهر شوهرت یک میلیون هم قرار هر کدوم ببریم

من هنوز بعد دو سال هنگم 🫠🫠🫠

گفتم شما هم هنگ کنید

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
حالا خواهر شوهر من بر عکسه اومد تولد بچم باورتون میشه گفت یک اوضاعمون بهم ریختست کیک دوبار بریدن و ...

دقیقا این اتفاق برا منم افتاد 

تابستون تولد پسرم بود اومد خورد وبرد بخدا هیچیم نزاشت گفتم بعدا جبران میکنم بعد ی هفته دیدم برا خودشو دختر طلا خریده بازم دم خواهرشوهرت گرم ۳۰تومن گزاشت 

دقیقا این اتفاق برا منم افتاد  تابستون تولد پسرم بود اومد خورد وبرد بخدا هیچیم نزاشت گفتم بعدا ...

موقع رقص سی تومن رو شادباش دادم به بچه هاش🙄

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
موقع رقص سی تومن رو شادباش دادم به بچه هاش🙄

واقعا ادم بعضی وقتا دلش میسوزه 

من شوهرم بابرادرشوهرم قهره بهم میگه توهم با زنش قطع رابطه کن ولی نمیتونم خدایی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نظر شما چیه

annau | 8 دقیقه پیش

نا امید نشو

____kity | 8 دقیقه پیش
2791
2779