2777
2789

مامانم حالش خوب نیست. یکی از عزیزانش از دست داده همش تو خودشه و گریه. 

کار داشت گفت تو برو برام انجام بده، من بيچاره امروز بهونه کردم گفتم نمیرم خودت بیا کار خودتو انجام بده، ک حال و هواش عوض بشه. 

رفتیم کارش انجام شد اومدیم خونه... دیده کارت ملی و گواهینامه اش نیست... حالش بدتر شد و گریه و اعصاب خوردی... 

منم آبروم رفت جلوش چون خودم گفتم بیا بریم و دلم میسوزه آخه آدمی نیست که گم و گور کنه وسایلشو... حالا گریه می کرد میگفت میگم گیجم خودت برو... عذاب وجدان شدید دارم. 

کارت ملی و گواهینامه اگ گم بشه باید چیکار کرد؟ گیر میاد دوباره؟ 

تو قرآن اگ میدونید راهنمایی کنید. 

تو رو خدا دعا کنید خدا آبرومو حفظ کنه دل مامانمم شاد کنه پیدا شه. 

یا امام زمان دلمونو شاد کن

بزید پلیس +۱۰ براش درخواست گواهی نامه بدین باید خودشم بتشه

بعدم برید دفتر پیشخوان خدمات دولت درخواست کارت ملی

دو سه ماهه میان جفتش

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزید پلیس +۱۰ براش درخواست گواهی نامه بدین باید خودشم بتشه بعدم برید دفتر پیشخوان خدمات دولت درخواس ...

از این کارت ملی جدیدا بهش میدن دوباره؟ یا کاغذی چیزی

از این کارت ملی جدیدا بهش میدن دوباره؟ یا کاغذی چیزی

کاغذ میدن جای جفتش تا اصلی بیاد

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
بزید پلیس +۱۰ براش درخواست گواهی نامه بدین باید خودشم بتشه بعدم برید دفتر پیشخوان خدمات دولت درخواس ...

ی بار خواهرم کارت ملی مامانم دستش بود گم کرد حدود دو سالی میشه از اون موقع ک درخواست داد مامانم برای کارت ملی اما هنوز ندادن مطمعنی دو سه ماهه ؟

آها. مرسی.  اصلیش خیلی طول میکشه؟

گواهی نامه چهل روز دوماه نهایت

اما کارت ملی برا شوهرم شیش ماهه هنوز نیومده

ی بار خواهرم کارت ملی مامانم دستش بود گم کرد حدود دو سالی میشه از اون موقع ک درخواست داد مامانم برای ...

یا امام رضا من چ غلطی کنم. 

وااای خدایا. 

مامانت چیکار می کنه واس کارای اداریش؟ 

دعا کنید برام پیدا بشه. خیلی حالم گرفته شد

تا فردا پیدا نشد برید حتما اعلام کنید گم شده