سلام خواستم یه موضوعی رو باهاتون درمیون بزارم با اینکه فکر می کنم سنم از همه کمتره ولی خب ممنون میشم صحبت هامو بخونید متولد ۸۶ هستم(:
امروز توی مدرسه معلم فارسیمون منو صداکرد تاتکالیف بچههارو ببینم و کسایی که ننوشتن اسماشونو تحویلش بدم.به ردیف اخر که رسیدم نماینده کلاسمون دیدم که ننوشته هیچیو و دفتر یکی دیگه از بچه هارو بمن نشون داد
بعدم بهم گفت که ب خانم نگو من انجام ندادممنم خواستم به دبیرمون نگم ولی قبلش معلمه گفته بود با خودت نگی که فلانی دوستمه به خانم نگم ننوشته همچیو باید اطلاع بدی اگر دروغ بگی خودت توبیخ میشی.
اصلا اینو کاری بهش ندارماز اونجاییم که خیلی از دستش شاکی بودم از قصد به خانم گفتمچون خودش تا دلتون بخواد بخاطر اینکه نماینده ست سر بچه ها زنگا داد میزنه اسم همه رو میده همه رو به گریه می ندازه منم گفتم این همهتو اسم مارو دادی حالا یبارم ما.
خلاصه به خانم گفتم بعد زنگ که خورد اومده تو حیاط با من دادوبیداد چرا رفتی گفتی شمام که باهم حرف میزنید این همه من نرفتم اسمتونو بدم دفتر.منم باهاش جروبحث کردمو گفتم می خواستی بدی چرا ندادی از این به بعد برو بگو همه ی معلما منو میشناسن معاونم منو میشناسه بروبگو ببینم به کجا میرسی.
بعدم از اون زنگ به بعد میومد سرکلاس هی میتینگ میومد که بامن در نیوفتید بر میوفتید و نمیدونم یکی از بچه های کلاسمون(منو میگفت)با من بحث کرده رفتم انضباطشو ۰ دادمو از این حرفا ولی من اصلا گوش ندادم فقط بهش لبخند زدم امروز
حالا سوالی که دارم اینه
بنظرتون فردا احلاقم باهاش چطور باشه؟و اگر رفت به دفتر خواست حرفای الکی بزنه چیکار کنم؟و اینکه بنظرتون فردابرم به معاونی که داریم جلوتر بگم که چه مشکلی پیش اومده؟؟؟
خواهش می کنم راهنمایی کنید):