2777
2789
عنوان

خسته ام

125 بازدید | 11 پست

.....😭

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا عزیزم؟

از لحاظ روحی💔💔😊

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭
چرا عزیزم  نگو اینو تلقین نکن به خودت خستگیت دوبرابر میشه

چون شبا با گریه میخابم اونم من 20ساله🥺🥺

چون شبا با گریه میخابم اونم من 20ساله🥺🥺

نکن اصلا گریه نکن 

بخدا شاد کن خودتو با اهنگهای شاد با ورزش با هرچی که فکر میکنی حالتو عوض میکنه ببین زندگیت چطور عوض میشه انرژی مثبت داشته باش تا خوشیها جذبت بشن بیان سراغت 

گریه گریه میاره خنده خنده

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
همیشه هست یا گاهی میاد سراغت؟

خودم میدونم افسرده ام😊

نکن اصلا گریه نکن  بخدا شاد کن خودتو با اهنگهای شاد با ورزش با هرچی که فکر میکنی حالتو عوض میک ...

گفتنش آسونه🙂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز