leyliroz مدیر استارتر عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 42 عنوان خیاطی 97 بازدید | 10 پست سلام دوستان کسی هست که بامدرک فنی حرفه خیاطی زده باشه؟ 1401/12/07 | 21:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانه_چوبي عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7166 فعلا امروز آزمون كتبيشو دادم تا ببينم بعدش چي ميشه ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.
leyliroz مدیر استارتر عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 42 فعلا امروز آزمون كتبيشو دادم تا ببينم بعدش چي ميشه منم هفته پیش آزمون کتبی دادم قبول شدم دوسه روزدیگه هم عملی هست توفکرم اصلا میشه باهاش خیاطی راه انداخت🤔
خانه_چوبي عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7166 منم هفته پیش آزمون کتبی دادم قبول شدم دوسه روزدیگه هم عملی هست توفکرم اصلا میشه باهاش خیاطی را ... بيشتر مهارت و تجربه ميخاد. چرا نشه.چقد بعد آزمون نتايج رو زدن ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.
leyliroz مدیر استارتر عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 42 بيشتر مهارت و تجربه ميخاد. چرا نشه. چقد بعد آزمون نتايج رو زدن درسته،فک کنم سه چهارروزبعد نتیجه روزدن
خانه_چوبي عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7166 درسته،فک کنم سه چهارروزبعد نتیجه روزدن ممنون عزیزم آره الان دیدم نتایج رو. حالا موند آزمون عملی. ببینیم چی میشه انشالله. منکه امیدم به اینه بتونم به یه درآمد برسم . نزدیک یه ساله دارم زحمت میکشم.،فقط باید سردوز بخرم ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.
leyliroz مدیر استارتر عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 42 ممنون عزیزم آره الان دیدم نتایج رو. حالا موند آزمون عملی بسبامتی عزیزم انشالله عملی هم قبول شیم ❤️
خانه_چوبي عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7166 بسبامتی عزیزم انشالله عملی هم قبول شیم ❤️ ممنون انشالله. کامنت رو اصلاح کردم دوباره بخون ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.
leyliroz مدیر استارتر عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 42 ممنون عزیزم آره الان دیدم نتایج رو. حالا موند آزمون عملی. ببینیم چی میشه انشالله. منکه امیدم به اینه ... انشالله منم همیطور واقعا سخته بیکاری تو ای شرایط، ب امید خدا به هرچی میخای برسی عزیزم نتیجه تلاشتو ببینی
خانه_چوبي عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7166 انشالله منم همیطور واقعا سخته بیکاری تو ای شرایط، ب امید خدا به هرچی میخای برسی عزیزم نتیجه تلاشتو ب ... ممنون عزيزم شمام همينطور انشااله به زودي از هنرت كسب درآمد كني ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.
leyliroz مدیر استارتر عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 42 ممنون عزيزم شمام همينطور انشااله به زودي از هنرت كسب درآمد كني ممنونم عزیزم