2777
2789
عنوان

پوست صورت

89 بازدید | 10 پست

دوستان کمکککک

صورتم وحشتناک شده دارم دیوونه میشممممم دوتا جوش چرکی زد کنارهمدیگه فشارشون دادم یکیش خوب شد ولی اون یکی بادکرده و ازش آب میاد بیرون از صبح هرکاری میکنم خوب نمیشه خیلی درد میکنه به نظرتون زونا گرفتم؟چون آبله مرغون نگرفته بودم استرس دارم نمیدونم چیکار کنم تروخدا اگه میدونین بگید مردم انقدر گریه کردم

وای نه چکارشون داری الانم برو صورتتو با ژل شستشو بشور تا بدتر نکردی یکی دیگه هم بیاد این جوش بزرگا دیر تر خوب میشه نسبت به اون ها دیگه همین 

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست کاریش نکنی چند روز خوب میشه چون تخلیش کردی اون ابه در میاد  اگه بهد دو یا سه روز خوب نشد ب ...

مرسی عزیزم از راهنماییت❤

به نظرت زونا نیست؟

چون کمرمم یه عالمه جوش زده؟

نه عزیزم نیست  چند سالته

امیدوارم نباشه چون تیر کنکور دارم ازالان باید براش بخونم واقعا خیلی سخت میشه برام اگه زونا باشه آخه میدونی یکم علائم سرماخوردگی مثل گلودرد وآبریزش بینیم دارم رفته بودم مدرسه امروز بچها میگفتن چقدر وحشتناکه چرا اینجوری شدی واینا من استرس گرفته بودم

۱۸سالمه عزیزم❤