2777
2789
عنوان

تجربی برم یا نه؟⁦(╥﹏╥)⁩

14072 بازدید | 18 پست

سلام ، کسایی که تجربه دارن میتونن کمکم کنن لطفا...           من اخر امسال باید انتخاب رشته کنم ولی مغزم هنگ کرده نمیتونم انتخاب کنم⁦(〒﹏〒)⁩ از رشته تجربی خوشم میاد ولی همه میترسونن منو میگن خیلی داوطلب داره و سخته و همون سال اول نا امید میشی و اینا...                                            راستش نمره نوبت اول علومم ۲۰ شد (داخل برگه ۱۸/۵ شدم)

از تجربی هم بدم نمیاد خیلی برام جذابه ...ولی واقعن نمیدونم تجربی رفتم الکی باشه یا نه ، خودم حس میکنم توان درس هاشو دارم ولی انگار واقعیت چیز دیگه ای میگه⁦(-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩___-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩)⁩

داخل طراحی هم خیلی استعداد و علاقه دارم حالا نمیدونم طراحی دوخت هم میتونم برم...تصمیم گیری واقعا سخته⁦.       ⁦⁦(〒﹏〒)⁩⁦(〒﹏〒)⁩⁦⁦(〒﹏〒)⁩⁦(〒﹏〒)⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنر بهتره

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

تجربی مگه اینکه خیلی درسخون باشی و سخت کوش وگرنه به جایی نمیرسی

تا وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه🎭 تنها به جرئه های فراموشی دلخوشم🥂                                                                           

من بزرگترین پشیمونی زندگیم رفتن به تجربی هست البته کارنامه ی سال آخرم 19/81بود

دلیل اول  تجربی اگر بخوای دانشگاه رشته خوب بیاری باید پول داشته باشی که کلاس ها و کتاب های کنکوری رو فراهم کنی 

دلیل دوم تجربی رشته ی فوق العاده سختیه و 2ساعت بعد از تموم شدن ساعت مدرسه باید بشینی درسای فردا رو بخونی تاااااا موقع خواب (البته کسایی که مث من خر میزدن😑) 

رشته ی طراحی دوخت زمانی که تموم بشه با همون دیپلم هم میتونی کار و کاسبی راه بندازی و یه هنری داری

تو ببین رشته دانشگاهی و شغلی که میخوای چیه 

و همینطور استعداد و علاقه‌ت

به حرف بقیه گوش نده

من یادمه هر کی ازم میپرسید چرا اومدی تجربی میگفتم چون همه میان ، لابد یه خبری هست 

با اینکه رشته ای که میخواستم از طریق انسانی خیلی راحت تر بود

و سعی کن علوم رو ملاک قرار ندی 😁

من خودم یک فرد با علوم ۲۰ 

و زیست و شیمی و فیزیک زیر ۱۰ درصدم

کاربر آقا هستم ..

با واقعیت روبه رو شود اگه سال نهم معدلت بیست باشه این باعث نمیشه که حتما تجربی موفق میشی اگه میخوای بری تجربی باید روزی پنج ساعت درس بخونی و پول داشته باشی بری کلاس تقویتی من خودم کلاس دهم رشتم تجربی معدل نوبت اولم شد20 راستش زیست شیمی آسون ریاضی متوسط اما فیزیک ماهی ده تومان دارم پول میدم برای کلاس فیزیک بعدش معلم خصوصی دارم اونم هفت تومان دارم بهش میدم اگه فیلم های آموزشی بسته های کمک آموزشی حساب کنی برای فیزیک دارم 20میلیون خرج میکنم راستش از زمانی که رفتم تجربی از خیلی از لذت هام گذشتم بقیه درک میکنند داداش کوچیکم بدبخت هرروز میاد میگه آجی بیا بازی بیا بازی وقتی همش بهش میگم نمیتونم میزنه زیر گریه دل منم میشکن در کل زندگی همش بدبختی