2777
2789
عنوان

افسردگی

79 بازدید | 7 پست

شب و روزم شده گریه خسته ام دعا کنین بمیرم😭😭😭💘💘💘💘

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭

خدا کمکت کنه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مدته گلم؟شروعش از چه ماجرایی بود؟

چند ماه 

از ی شکست عاطفی😊💔

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭
باید گلم برای درمانش اقدام کنی وگرنه شدید تر میشه

نمیشه من شرایطشو ندارم بعدم کلی سعی کردم نشد🙂

عزیزم چرا نمیری پیش ی روانپزشک؟ هزینه هاشون یکم زیاده میدونم ولی اغفسردگی واقعا چیزی نیست که خودت بتونی درمانش کنی من دوستم افسردگی داشت آخر رفت پیش دکتر وحید دارابی الان خیلی از لحاظ روحی بهتر شده

عزیزم چرا نمیری پیش ی روانپزشک؟ هزینه هاشون یکم زیاده میدونم ولی اغفسردگی واقعا چیزی نیست که خودت بت ...

دکتر وحید دارابی مطبشون تو پاسدارانه درسته؟ چون دایی منم پیش روانپزشک میرفت خیلی راضی بود ازش فک کنم همین دکتر دارابی بود 

داییم اعتیاد داشت خدارو شکر الان ترک کرده

2790
2778
2791
2779
2792