2777
2789
عنوان

این چه رفتاریه

98 بازدید | 8 پست

امروز رفتم عطاری یه خرگوشک بگیرم برا کم پشتی مو

بعد محصول داده دیدم قیمت روش۲۹/۵۰۰ هزار تومنه

میگم چند میگه۷۹ هزار تومن!!!!!!!!

گفتم نمیخوام،رفتنی از مغازه گف به نفع منه بمونه فردا قیمتش میشه ۸۵!!!!!

میشه واس حل مشکلاتم صلوات بفرستید

چرا ب خودمونم رحم نمیکنیم🤦🏻‍♀️🚶‍♀️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه محلول خرگوشک ساده ک تو اینترنت زده ۲۵ هزار تومن

یه جا دیگه برو 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

آدم‌های درستکار و منصف همیشه‌ی خدا انگشت‌شمار بودن با این وضعیت فعلی هم انگشت‌شمارتر شدن.

به نظرم حتی اگر مبلغش تفاوت زیادی نکنه و رفتن به مغازه دیگه پرزحمت باشه، ارزش داره بریم و از کاسب منصف و درستکار خرید کنیم و نگذاریم  پولمون رونق‌بخش کسب و کار افراد نادرست و کم فروش و متقلب بشه!

واقعا که زمونه بدی شده همه از اب گل الود ماهی میگیرن

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
آدم‌های درستکار و منصف همیشه‌ی خدا انگشت‌شمار بودن با این وضعیت فعلی هم انگشت‌شمارتر شدن. به نظرم ح ...

دقیقا ادم باید از ادم منصف بخره که خیلی انگشت شمارن

میشه واس حل مشکلاتم صلوات بفرستید