2777
2789
عنوان

کسی بچهcpداره

288 بازدید | 19 پست

حالم داقون میخوام بدونم بچه شما راه افتاده؟

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

اومدم تهران دکتر 

بردم ارتوپد بهم میگه هیچوقت تنهایی راه نمیره فقط با واکر اونم شاید نتونه

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی :( ی کاربر هست بذار تگش کنم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بستگی به شدت سی پی داره چند سالشه بچه تون و چند وقته کاردرمانی میبرین؟

۲سالهو۸ماه از ده ماهگی میبرم 

Cpخفیف اما سفتی پاهاش زیاده 

حرف میزنه ذهنی خوبه اما حرکتی نه

خدا خودش معجزه کنه

ناشکری نکن من یکی رو تو نینی سایت دیده بودم دخترش مبتلا بود ۲ ونیم سالش بود حتی نمیتونست مامان بگه ن حرفی ن حرکتی

خدا صداتو بشنوه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
۲۴ سالمه cp خفیف دارم ک منجر به کوتاهی تاندونم شده و الان میتونم راه برم

عزیز دلم خداحفظت کنه امروز داقون شدم

شما چه نوع cpدارید گلم 

هر کاری ک لازمه انجام بده حتی اگ با واکر بتونه راه بره حداقلش اینه کارای شخصیش و خودش انجام‌میده سن شما بالاتر میره اون بچه هم بزرگتر میشه و ب مراتب جمع کردنش سخت

پس تلاشتو بکن عزیزدلم

یکی از اشناهامون داره و متاسفانه رسیدگی درست نکردن الان ۱۵ سالشه و کارای شخصیشو نمیتونه انجام بده

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
۲۴ سالمه cp خفیف دارم ک منجر به کوتاهی تاندونم شده و الان میتونم راه برم

عزیزم ببخشید میپرسم دکتر شما کی بوده؟

دکتر دخترم اسرفی هست پبرا ارتوپد هم الان بردم مهر افشان

خدا خودش معجزه کنه ناشکری نکن من یکی رو تو نینی سایت دیده بودم دخترش مبتلا بود ۲ ونیم سالش بود حتی ...

بخدا ناشکر نیستم فقط کم اوردمه روحی جسمی مالی

استان خودمون دکتر خوب نداره میام تهران وهزینه های سرسام اور 

ممنون عزیزم  من روی پنجه پاهام راه میرفتم  ک خب رفتم دکتر و اینا تا همین لحظه ام پیگیر در ...

خوشبخت وعاقبت بخیر بشی گلم 

بخدا ناشکر نیستم فقط کم اوردمه روحی جسمی مالی استان خودمون دکتر خوب نداره میام تهران وهزینه های سرس ...

میدونم سخته خیلی سخته طاقت بیار همه جی تموم میشه

امید وارم تو اولین فرست تاپیک بزنی و بگی خیلی خوشحالم بچم داره به راحتی  راه میره و میاد بغلم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
میدونم سخته خیلی سخته طاقت بیار همه جی تموم میشه امید وارم تو اولین فرست تاپیک بزنی و بگی خیلی خوشح ...

ممنونم دوست عزیزم تمام امیدم بخدا هست