خیلی خسته ام خیلی خیلی نمیتونم ادامه بدم حتی نفس کشیدنم برام سخت شده 😔همه میان از رفیقام میان از درداشون میگن من حتی نمیتونم بگم چمه چرا چون روی برای گفتن ندارم فقط میدونم حق من نبود 😔
دختر کورد 😍عاشق خیاطی اسفندماهی با زندگی پراز پستی بلندی تاپیکای که نذر صلوات بود تگم کن 😘
فکر کن الان مردیم دنیا منتظر من و تو بود که بعد ما ناراحت باشن،فکر کن الان مردی ،کم آوردی جا زدی ،این همه آدم به آخر خط میرسن ولی دوباره شروع میکنن از گناهش خبر داری؟چند تا تجربه کمای خودکشی رو بخون .این دنیا خراب بود اونجا هم خراب باشه؟مگه خدا بهت نگفت ما کوله باری روی شونه هات گذاشتیم اما پس از هر سختی آسانیست؟صبر اوج احترام به حکمت خداست .انتخاب با خودته الان بمیری کسی یادش هست؟گناه کبیره.حداقل آخرتت رو خراب نکن.
فکر کن الان مردیم دنیا منتظر من و تو بود که بعد ما ناراحت باشن،فکر کن الان مردی ،کم آوردی جا زدی ،ای ...
صبر به اندازه ۲۱سال؟ خیلی چیزا دلمون خواستو نشداز کجا معلوم الان اخرتیم باشه؟چقد خداروالتماس کنم برا یه چیز عادیو پیش پا افتاده عین بچه پیش دبستانی که به همه کارت صد افرین میدن وتو باید التماس کنی براش
دختر کورد 😍عاشق خیاطی اسفندماهی با زندگی پراز پستی بلندی تاپیکای که نذر صلوات بود تگم کن 😘