2777
2789
عنوان

یک مانتو گرون یا دوتا ارزون ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 66 پست

مانتو دانشجوییا که اونقدام گرون نیستن، با ۵۰۰تومن میتونی خوب بخری، 

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی گرون ک حداقل مدتی کار کنه دوتا ارزون ک از روز اولم معلونه جنس ندارن و بعد ی مدتم کلا از ریخت میوفتن ب چ درد میخوره 

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞

فعلا یدونه جنس خوب بگیر .بعدا که پول دستت اومد باز میگیری.مدل کتی و ساده بگیر با رنگ خنثی که همه جا بتونی بپوشی 

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

جنس خوبم هست ۵۰۰ تومن بگرد 

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚

من‌بودم دو تا ارزون میخریدم،حداقل تنوع میشه تو پوشیدن،جنس خوب باشه هر چقدر هم بپوشی بالاخره یک روز دلت رو میزنه ولی دو تا ارزون که بخری میتونی هر مدل عوض کنی

بگرد مانتوهایی که توی تخفیف هست رو بخر بالاخره شاید جنس خوب ارزونم گیر بیاد

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید