2777
2789
عنوان

الان ساک تنهاس یا جنینم هست

155 بازدید | 13 پست

الان هفته هشتم هفته پیش با سونو هفته پنج بودم اما الان هفته چهارم

گیاهیم دیگه نمیتونه کمکم کنه نه

میدونم

امشب همچیو گذاشتن جلوم

وقتی میرفتم گفتم آسمونم واسم گریه میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم جواب هایی که بهت داده میشه ناراحت کننده ست و تو سایت معمولا همچین سوال هایی جواب داده نمیشن

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

این سایت درمورد مشکل خانوما و بارداری و ایناس ولی هیچ کسی هیچ کمکی بهت نمیکنه فقط دنبال اینن ببین کی مادرشوهرش بهش حرف زده کی شوهرش بهش خیانت کرده کی مانتو عید چی خریده 

اخرین تایپیک منو فقط یک نفر جواب داده اونم کامل نه باز دمش گرم 

🐥💙
اشکال نداره لطفا فقط بگین 

به نظر که میخواد سقط بشه

ان شاالله که زود باردار شی و واست بمونه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
جنین تو ساک هست یا خالیه

جنین نیست فقط یه ساک خالی نه کیسه زرده داره نه جنین

مطمئنین 

تو دومی کیسه زرده رو دیده ولی هنوزم جنین نبوده

اگه جنین باشه می نویسه یه ساک حاملگی با قطب جنینی

تو دومی نوشته فتال پل مشاهده نمیشه اون یعنی جنین

برای منم سونو همین بود سونوواژینالم نشون نداد دکترنامه دادرفتم بیمارستان البته سونوکراف احمق برای من تشخیص خارج رحمی هم داده بود ک شکرخدانبودوباقرص سقط کردم البته خودش اومده بود پایین و داشت سقط میشد ک قرص داد و تموم شد😔😔😔