2777
2789
عنوان

عجب غلطی کردم جواب منفی دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 49 پست

اگه بخاطر پول باهاش ازدواج میکردی به یه سال نکشیده پشیمون میشدی و اخرش میشد طلاق ...

نگران نباش همه چی درست میشه و روزای خوبمون هم میرسه 

کاربر barبی هستم . متاسفانه بی دلیل تعلیق شدم خیلی از کاربرا میشناسنم .دوباره پرقدرت برگشتم     
هی خدا اخه پدوفیل به کسی میگن که به دختری علاقه داره که اندامش بچه گانه است و سینه اینا نداره لطفا ...

اره خوب شد گفتی من نمیدونستم ،  هرکی ب سن پایین علاقه داشته باشه همینه  ، توام گه نخور دیگه زیر کامنت من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بودم قطعا رد میکردم

چون دوست دارم شاغل باشم و بیرون خونه

اینجور افراد بعضیا افکار پوسیده دارن زن رو برای بچه اوردن و شستن و تمیز کردن میخوان

وگرنه مرد اگه ادم باشه میزاره زنش خودش انتخاب کنه تو خونه باشه یا بیرون

البته خیلی ها هم دوست دارن تو خونه خانومی کنن و کار نکنن

ولی خب اینکه مرد تعیین کنه برای من یکی خوشایند نیست 

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
نه بابا  دیگه تموم شد رفت  من 17 سالمه اصلاااا دوست ندارم ازدواج کنم  ولی خجالت ز ...

۱۷ سالته و به این چیزا فکر میکنی.

تو فعلا درس بخون ، با درس خوندن و موفق شدنت دیگه شرمنده خانوادت نیستی.

کسی با جوابِ منفی دادن به خواستگار شرمنده خانواده نمیشه

عزیزم اون آقا ۳۲ سالشه ، میدونی چقدر اختلاف نظر و عقیده داشتین ، اگر میرفتین زیر سقف و به مشکل میخوردین چی..

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)
عزیزم نمیخاد انقد عذاب وجدان داشته باشی 😄 تو فقط پول اونو دیدی  اخلاقو ایناشو که ندیدی خاست ...

بابا مسئله اینه من اصلا نمیخوام ازدواج کنم فقط با ازدواج می‌خوام یه باری از دوش خانوادم برداشته بشه 

اره خوب شد گفتی من نمیدونستم ،  هرکی ب سن پایین علاقه داشته باشه همینه  ، توام گه نخ ...

شخصیتت کاملا با نحوه صحبت کردنت مشخص شد

کاش بجای این زرایی که ندونسته میزنی و راجبشون  هیچ اطلاعی نداری و فقط یه چیزی شنیدی یکم مطالعه کن که اطلاعاتت بره بالا

حرف نزنی نمیگن ل ا لی🤝😬😂😂😂

شخصیتت کاملا با نحوه صحبت کردنت مشخص شد کاش بجای این زرایی که ندونسته میزنی و راجبشون  هیچ اطل ...

گه بخور تا میتونی سیر ک نمیشی ، اشغال  کی با تو حرف زده  فک کردی خیلی اطلاعات داری   اتفاقا تو نمیدونی ، پیری

۱۷ سالته و به این چیزا فکر میکنی. تو فعلا درس بخون ، با درس خوندن و موفق شدنت دیگه شرمنده خانوادت ن ...

من امسال شدم رتبه اول کلاس 

این شد نون و آب برای خانوادم

پول سرویس و دکتر و مدرسه و لباس و غذا و... با درس خوندن من حل میشهههه؟