2777
2789
عنوان

تخقیر شدن و مسخره شدن درکودکی

393 بازدید | 29 پست

تمام کودکیم و حتی نو جوونیم همین بود 

براتون پیش اومده ؟؟

حالا چطوره زندگیتون 

من که بی اعتماد به نفس و افسرده ...ضربه پشت ضربه ... 

هر کودکی رو دیدید... حتی هر آدمی رو که دیدید هر مشکلی داشت جسمی... رفتاری... هر چی ... به شما ربطی نداره چیزی نگید که آیندشو دارید خراب میکنید 

من هیچ کدوم از اونایی که تحقیرم کردن و مسخرم کردن ازشون نمیگذرن و نمیبخشم هرگز...

لطفا همش نپرسید مگه چه مشکلی داشتی 

حل شده حالا 

اما اون روزای منو خراب کرده ... چقد غصه میخوردم ...

و هنوز بی اعتماد به نفسم بابتش

علاوه بر اینها آسیب جسمی زیادی رو هم تحمل کردم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

دیگه گذشته 

سعی کن خودتو از نو بسازی

نذار ده سال دیگه باز این حرفارو تکرار کنی

خودتو دوباره بساز

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو پیش مشاور عزیزم... به اینا میگن قضایای ناتمام ..بابد تمومشون کنی

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه

منم همینطور بودم  الان بهترم ولی خو فریکش مونده روم

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)

اره رفتار درست یا اشتباه والدین اینده بچه شونو میسازه ممکنه اون بچه ادم قوی ای باشه ولی ضربه هایی که خورده همیشه ازارش میده اگه حلم نشه ممکنه از پا درببارتش 

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
2790
2778
2791
2779
2792