2777
2789

بچه ها من   یک ماهو  ۸ روزه  رژیمم  و حدود ۹ کیلو کم  کردم امروز   اومدم کافه   سیب زمینی  سرخ کرده و پیتزا و  پیراشکی  قارچ و گوشت خوردم حسابی  ترکیدم حالا عذاب وجدان دارم .  اخه  واقعا خسته بودم از خونه داری و بچه داری  و   نخوردن امروز اومدم بیرون  ی حال و هوایی عوض کنم    بدون خوردن نمیشد  حالم خوب شه😂😂 ولی نمیشکونم خدایی   از  همین الان    ادامه میدم رژیمم و  و قول میدم دیگه   لایی  نزنم😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخت نگیر ب خودت عزیزم آدم از هر چی محروم بشه بدتر جذبش میشه از همه چی بخور ولی ب اندازه

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
لطفا میشه بگی چ رژیمی گرفتی ک انقد کم کردی منم میخام بگیرم ۱۰ کم کنم گفتی لایکم کن

تو  تایپیکام  توضیح دادم .  یکی از  تایپیکام ک کامل گفتم  تایپیک خودمو وزن کردم    بخون عزیزم  رژیمم رژیم اصولی  .