2777
2789
عنوان

سمی ک زندگی منو خاهرم خراب کرد

629 بازدید | 17 پست

توی زندگیتون هیچ وقت کاری نکنین ک همسرتون بدونه اولویتش اول خانوادتون هس وبین همسرتون وخانوادتون،خانوادتون انتخاب میکنین 

بدخانوادتون به هیچ وجه نگین اما اولویت اولم نزارین

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی شده مگه

منو خاهرم همیشه بابت خانوادمون با همسرمون دعوا داشتیم وهرروز زندگی پرتنش تر تا این ک یه سری اتفاق ها افتاد و واقعا فهمیدیم ک چقدر اشتبا کردیم اخرش همسرمون هس 

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

هه من که خانواده با محبتیم ندارم که بخوام الویت قرارشون بدم هی ...

من مامانم زن فوق العاده مهربون ک کم سیاستی هس مادری دلسوز ک نمیدونه کجا دلسوزی کنه همین رفتارا خیلی جاها ب ما ضربه زد 

منو خاهرم همیشه بابت خانوادمون با همسرمون دعوا داشتیم وهرروز زندگی پرتنش تر تا این ک یه سری اتفاق ها ...

منم دقیقا این اخلاقو دارم همیشه بخاطر خانوادم با همسرم تو جنگم و اون میگه اصلا منو درک نمیکنی

خوب اینا اصول اول سیاست در زندگی هست

کاش همه این سیاست رو یاد بگیرن چقدر اشتبا کردم 

منو خاهرم همیشه بابت خانوادمون با همسرمون دعوا داشتیم وهرروز زندگی پرتنش تر تا این ک یه سری اتفاق ها ...

من ‌که محبتی از خانوادم ندیدم.خانواده همسرم،درسته که زبونشون تیزه،تهمت میزنن،پشت ادم حرف میزنن و....

ولی وقتی کرونا گرفتم و بستری شدم همونا به دادم رسیدن،خانوادم نگفتن زنده ای مرده ای چیزی میخوای!!   ادعاشونم‌میشه بهترین پدر مادر دنیان و سرمون منت میزارن.‌بچه هام توعمرشون از پدر مادرم کادو نگرفتن با اینکه پولدارن.ولی مادرشوهرم که ضعیفه،همیشه بهترین چیزارو میگیره براشون

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
منم دقیقا این اخلاقو دارم همیشه بخاطر خانوادم با همسرم تو جنگم و اون میگه اصلا منو درک نمیکنی

ازت خاهش میکنم خواهرانه ازت میخام دیگه این اشتباهو نکن ببین نمیگم بدخانوادتو پیش همسرت بگو ن اصلا اتفاقا جوری وانمود کن ک خیلیم دوسشون داری اما جوری نباش که فکر کنه اولویت اولت همسرت نیست اششششششتبا نکن عزیزم باهاش دعوا نکن چون اخرش همسرته ک همیشه پشتته وباهاته

من ‌که محبتی از خانوادم ندیدم.خانواده همسرم،درسته که زبونشون تیزه،تهمت میزنن،پشت ادم حرف میزنن و.... ...

واقعا خیلی سخته خیلی

ازت خاهش میکنم خواهرانه ازت میخام دیگه این اشتباهو نکن ببین نمیگم بدخانوادتو پیش همسرت بگو ن اصلا ات ...

من پدر و مادرم خیلی اشتباه دارن تو رفتار و کارهاشون و همسرم میدید و من پشت خانوادم درمیومدم چون نمیخواستم بکوبه به سرم نمیدونم حساسم فک‌ میکنم خانوادمو اولویت قرار ندم همسرم سواستفاده میکنه