2777
2789
عنوان

اطرافیانم

92 بازدید | 9 پست

چرا اینجوری هستن؟؟ خودشون زندگی بخور و نمیر دارن و هزار تا عیب و مشکل ، من مجردم و بیکار ، به شدت دلم میخواد ازدواج کنم اصلا اهل کار کردن بیرون نیستم دلم میخواد خونه داری کنم و راحت باشم 

به دروغ میگن دختر فلانی سرکار رفته که مدرکش هم از من پایین تره و مثلا ۵،۶ میلیون حقوقشه و طرف هم مجرده 

قبلا بی شوهری رو تو سر ادم میزدن ، الان ازدواج رو ول کردن چسبیدن به کار ، خب من علاقه ای به کار کردن ندارم تنبلم دست خودم نیست ،خواسته هامم انچنانی نیست که بخوام به خاطرشون پول زیاد در بیارم 😑😑

به این ادمای نفهم چی باید گفت؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدا میفهمی چ اشتباهی کردی  میخوای تا آخر عمر دستت جلو مرد دراز باشه لهت کنه؟

اخه نمیشه ادم هم کار کنه هم ازدواج کنه هم بچه داری کنه یا ازدواج یا کار ، همه با هم باشه ادم پیر میشه 

بعدا میفهمی چ اشتباهی کردی  میخوای تا آخر عمر دستت جلو مرد دراز باشه لهت کنه؟

این حرف قبول ندارم همه مردا مثل هم نیستن درمقابل پول اونها ماهم خونه داری و بچه،داری میکنیم کم کاری،نیست

کاش خودشون یه گوهی بودن ، نکه زندگی هاشون بدتر از من 🤣🤣

همون بگو تو همه چی نظر میدن خوراک پوشاک خونه ماشین کجا میری نمیری من خودم به شخصه بریدم فقط شانس آوردم سه ماه دیگه بخاطر کارشوهرم کلا میرم یه شهر دیگه خلاص