خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
خب میگن هر نماز تو وقت خودش چون من معولا هر نمازم رو جدا جدا می خونم مثل اهل سنت فکرکنم قضا باشه نما ...
برو بخون الان هنوز قضا نیس
خب میگن هر نماز تو وقت خودش چون من معولا هر نمازم رو جدا جدا می خونم مثل اهل سنت فکرکنم قضا باشه نما ...
شما اگر شیعه ای باید به فتوای مراجع خودمون عمل کنی و نماز بخونی
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
شما اگر شیعه ای باید به فتوای مراجع خودمون عمل کنی و نماز بخونی
شیعه ام اما اصل نماز خوندن اینه که هر نماز رو وقت خودش باید خونده بشه مگه میشه هنوز اذان ظهر رو ندادند نماز ظهر خوند قاعدتا نمیشه پس هنوز اذان عصر نشده که ما شیعه ها با نماز ظهر مون نماز عصر می خونیم درست نیست
ولی عموما شیعیان نماز ظهر عصر و با هم میخونن. یعنی شما بهتر از یک عالم شیعه میدونید؟ بهتر از ایت الله بهجت و امثالهم؟
و از اذان ظهر تا غروب آفتاب میشه هر دو نماز ظهر و عصر و خوند.
منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت 💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت میمانم، حسین جان